Vriend worden

Investeren in het Koninkrijk

Fonteinwerk groeit! Daar zijn we blij mee, omdat we zien dat steeds meer mensen kunnen delen in Gods overvloed. Door deze groei nemen ook de kosten toe, logisch. Denk aan kosten voor sprekers, muziek, techniek, publiciteit, accommodatie en trainingen.
Deze kosten kunnen we betalen door de maandelijkse financiële ondersteuning van Vrienden van Fonteinwerk. Dat zijn mensen die graag mee-investeren in Gods Koninkrijk en Fonteinwerk belangrijk vinden. Hierbij wordt nauw samengewerkt met de kerkrentmeesters van de Protestantse Gemeente Harderwijk (PGH).

Alleen collectes voor diaconale doelen

Omdat we door de ondersteuning van Vrienden van Fonteinwerk onze eigen kosten kunnen betalen, houden we in Fonteindiensten maar één collecte. Die is altijd voor een diaconaal doel waarmee we anderen helpen. We willen een gevende geloofsgemeenschap zijn en collecteren dus niet voor onszelf.

Hoe word je Vriend?

Vul het machtigingsformulier in, na het invullen zie je een bevestiging die je kunt uitprinten, ondertekenen en opsturen. Dit mag per e-mail of per post.

Wil je graag meer informatie ontvangen stuur dan even een e-mail met je vraag naar: info@fonteinwerk.nl.

We hopen je binnenkort te mogen begroeten als Vriend van Fonteinwerk!

Je kunt natuurlijk ook een eenmalige gift overmaken op ons bankrekeningnummer: NL67 RABO 038 572 61 39 t.n.v. Protestantse Gemeente Harderwijk inzake Fonteinwerk.

U gebruikt een verouderde browser!

Werk uw huidige browser bij naar de laatste versie. Update mijn browser nu

×