Fonteindiensten

In Fonteindiensten vieren we met elkaar de Liefde van God. We zingen met elkaar, soms uitbundig, soms ingetogen of wat er tussenin zit. De muzikale begeleiding wordt verzorgd door een band. We gebruiken de taal van vandaag, lezen de Bijbel en luisteren naar een korte uitleg door een spreker/voorganger (iedere Fonteindienst een andere spreker). Op wisselende manieren kun je daar op reageren, soms in stilte, soms door letterlijk in beweging te komen.
We geloven dat God in ons midden is door Zijn Heilige Geest. De sfeer wordt daarom bepaald door de verwachting dat er iets kan gebeuren in de ontmoeting tussen God en mensen.

Tijdstip en locatie

Fonteindiensten zijn er elke eerste, tweede en derde zondag van de maand. Na een rustige start van je zondagmorgen begint de Fonteindienst op het aangename tijdstip van 11.30 uur. Alle Fonteindiensten worden gehouden in de Plantagekerk.

Wat verder belangrijk is

  • Tijdens de Fonteindienst is er kinderoppas voor de kleinsten en een eigen kinderdienst voor kinderen uit de groepen 1 t/m 6.
  • Ontmoeting met elkaar vinden we waardevol. Daarom kun je vóór de dienst al even koffie of thee drinken. En na de dienst kun je napraten onder het genot van opnieuw een kopje koffie of thee (en limonade voor de kinderen), dus blijf gewoon nog even.
  • Na elke dienst is er een gebedsteam aanwezig. Als je behoefte hebt om de dingen die in jouw leven spelen tegen God te zeggen, dan wil het gebedsteam graag met je bidden.
U gebruikt een verouderde browser!

Werk uw huidige browser bij naar de laatste versie. Update mijn browser nu

×