@Homegroepen

Hoe fijn is het om naar elkaar te kunnen omzien. In de @Homegroepen leer je elkaar beter kennen. Je praat samen over onderwerpen die ertoe doen. Dat kan een thema zijn, een inspirerend werkboek of een actueel thema dat speelt in de kerk of de samenleving. Elkaar ontmoeten is mooie gesprekken voeren én samen lachen.

Samen eten, praten en beleven

De @Homegroepen zijn eens in de 4 à 6 weken. We komen bij elkaar om te praten over onderwerpen die de groep aanspreken. Ook is er alle ruimte voor ieders persoonlijke vragen, twijfels en ervaringen. De bijeenkomsten zijn ’s avonds. Vooraf eten we met elkaar. Onze ervaring is dat de deelnemers een hechte band krijgen met elkaar. Daarom zijn de groepen niet te groot. Dit zorgt voor een fijne sfeer waarin iedereen tot zijn recht komt. Kom zoals je bent.

Ook meedoen en meebeleven?

Wil je meedoen aan een @Homegroep? Stuur dan een mail naar: verbinding@fonteinwerk.nl. Of meld je tijdens een Fonteindienst even bij de mensen van Team Verbinding: Mijke Kuik, Cor Boon, Jolanda de Vries, Theo Wijnsma en tot september 2022 Erica Fidder; vanaf september 2022 wordt zij opgevolgd door Jellie de Haan. Ze zijn herkenbaar aan de badges tijdens de Fonteindiensten. Je kunt dan ook gelijk je vragen stellen.

U gebruikt een verouderde browser!

Werk uw huidige browser bij naar de laatste versie. Update mijn browser nu

×