FonteinAcademy

Deze eerste maanden van 2022 willen we graag samen verder ‘oefenen’ met de gaven van de Geest. Bij de invulling van het jaarthema ‘vol van de Geest’ kwamen voor deze wintermaanden thema’s op de agenda als ‘vervulling met de heilige Geest’, ‘ontdekken van jouw gaven’ en ook de bijzondere gaven als genezing, klanktaal en profetie. En wat kunnen die klassieke Geest-dingen uit de Bijbel in onze tijd betekenen en hoe kunnen wij hierin groeien?

Naast de Fonteindiensten nemen we in de FonteinAcademy tijd en ruimte om hier heel praktisch mee te oefenen. Het liefst willen we elkaar hiervoor live ontmoeten. Maar ook tijd van lockdown kunnen we benutten om samen verdieping te zoeken. Jezus liet zich zelf na zijn opstanding al niet door muren tegenhouden. Zou dan zijn Geest niet evengoed via internet kunnen werken?

De eerste avond hebben we elkaar online ontmoet, waarbij we met elkaar een stuk Bijbelse inspiratie zoeken, ervaringen delen, verlangens benoemen, samen bidden. Maar vanaf februari lijkt er weer gelegenheid te komen om over te schakelen naar live bijeenkomsten in de Oude Synagoge, in de kerk, of een andere passende locatie.

Er komen nog onderwerpen aan de orde als: wat doet de Geest met je? Wat is van God en wat van mezelf: hoe weet ik dat iets van de Geest komt? Negatieve ervaringen en overdreven gedoe. Gedreven, maar niet overdreven. Bijzondere gaven en uitingen van de Geest.

Bijeenkomsten zijn gepland voor 16 februari, 9 maart, 30 maart, 20 april. Houd de agenda en berichten in de gaten voor tijd en locatie.

Voor vragen, app of bel 06 18040814 of mail henkkleinjansen@gmail.com.

Henk Jansen

U gebruikt een verouderde browser!

Werk uw huidige browser bij naar de laatste versie. Update mijn browser nu

×