Meedoen

We ervaren dat door mee te doen met Fonteinwerk je zelf ook steeds meer ervaart en leert van het volgen van Jezus Christus. En je ziet ook hoe God aan het werk is in levens van bezoekers van Fonteindiensten en andere Fonteinactiviteiten. Dat is heel inspirerend en geeft voldoening. Je geeft dus niet alleen je tijd, je wordt er zelf ook rijker van!
Meedoen met Fonteinwerk is wederkerig, dat vinden wij een belangrijk uitgangspunt.

Wil je vriend worden?

Fonteinwerk groeit! Daar zijn we blij mee, omdat we zien dat steeds meer mensen kunnen delen in Gods overvloed. Door deze groei nemen ook de kosten toe, logisch. Denk aan kosten voor sprekers, muziek, techniek, publiciteit, accommodatie en trainingen.
Deze kosten kunnen we betalen door de maandelijkse financiƫle ondersteuning van Vrienden van Fonteinwerk. Dat zijn mensen die graag mee-investeren in Gods Koninkrijk en Fonteinwerk belangrijk vinden. Hierbij wordt nauw samengewerkt met de kerkrentmeesters van de Protestantse Gemeente Harderwijk (PGH).

Wil je vrijwilliger worden?

Fonteinwerk is een vrijwilligersbeweging, er werken ca 55-60 vrijwilligers aan de diverse taken en activiteiten. Dat is georganiseerd in een aantal zelfstandig werkende teams onder aansturing van een stuurgroep.

Fonteinwerk kan alleen bestaan als we het met elkaar doen, dus doe mee! We gaan graag met je in gesprek om te ontdekken welke taak goed bij je past.

U gebruikt een verouderde browser!

Werk uw huidige browser bij naar de laatste versie. Update mijn browser nu

×