VrouwenEvent – Ladies Night

Op vrijdagavond 4 oktober organiseert Vrouwenmeetings van het Fonteinwerk een Ladies Night. Een avond vol gezelligheid en met een boodschap.

Anneke van Kasteel komt over het thema ‘Je bent me er eendje!’ spreken. Hoe kunnen wij als vrouwen in deze tijd dicht bij God leven en zo krachtige vrouwen worden. Hoe kunnen we de vrouwen worden zoals God ons heeft bedoeld. Een uitdagend onderwerp want wij vrouwen kunnen soms zo min over onszelf denken en wat het eendje er mee te maken heeft ga je ontdekken.

Ilse en Annelien verzorgen deze avond de muzikale omlijsting  en natuurlijk gaan we ook samen zingen.

Er is voldoende tijd voor ontmoeting er is koffie/thee met wat lekkers en later op de avond een drankje met een hapje.

Verder zijn er allerlei stands met leuke dingen zoals kaarten, boeken en schoonheidsproducten en nog veel meer leuke dingen waarvan wij denken dat jullie die leuk vinden.

Wat we ook organiseren is een kledingruilbeurs en een boekenruilbeurs. Duik je kast in, en zoek kledingstukken op die nog goed, hip en schoon zijn, maar die je toch niet zo graag draagt. Als je bijvoorbeeld drie kledingstukken meebrengt mag je ook drie kledingstukken weer uitzoeken om mee te nemen.

Voor de boekenruilbeurs kun je boeken meebrengen waarvan je denkt die zou iemand anders ook moeten lezen. Misschien kun je er een briefje aan doen waarom je het boek zo mooi vond. Je mag meerdere boeken meebrengen en ook daarvoor geldt, de hoeveelheid boeken die je meebrengt mag je ook weer meenemen

We vinden het ook belangrijk om aan deze avond een goed doel te verbinden. We willen daarom een deel van de opbrengst geven aan de vrouwen in het AZC voor een verwenmoment.

  • Wanneer? Vrijdagavond 4 oktober 19.30 uur(inloop 19.00 uur)
  • Waar? Plantagekerk, Stationslaan 136, 3841DC Harderwijk
  • Kosten? €10,- (inclusief koffie/thee en drankje met wat lekkers)
  • Je kunt je meteen opgeven via vrouwenmeetingsfw@gmail.com

Kom met een vriendin of in je eentje! 

U gebruikt een verouderde browser!

Werk uw huidige browser bij naar de laatste versie. Update mijn browser nu

×