Fonteindienst 13 oktober – Geld en God

“Je geld of je leven!”. Een term uit de tijd van struikrovers uit een ver verleden. Toch geeft deze uitdrukking wel iets aan van hoe belangrijk geld wordt gevonden in ons leven en in onze samenleving. Geld is niet altijd een gemakkelijk gespreksonderwerp. Het is omgeven met schaamte en soms ook jaloezie.

Wat zegt de Bijbel over geld? In het Oude Testament staan veel regels over de omgang met geld; het geven van tienden en bijvoorbeeld het eens per zoveel jaar kwijtschelden van schulden. Maar wat als je geld tekort komt? Moet je dan nog steeds een tiende geven van je inkomen? Gelden deze regels nog in onze tijd? Kortom alle aanleiding om daar eens dieper in te duiken. In de dienst zal Sjaak Biewenga voorgaan en aan de hand van Psalm 10 het thema uitdiepen. De muziek wordt verzorgd door I4U.

Er is oppas voor de allerkleinsten, en er is kinderdienst. Na afloop is er gelegenheid elkaar te ontmoeten met koffie, thee en limonade.

De Fonteindienst begint om 11.30 uur in de Plantagekerk en is ook te bekijken via CAI TV kanaal 707 of via de website www.pgharderwijk.nl/live-stream (klik op de foto van de Plantagekerk).

Bekijk hier alle nieuwsberichten of ga terug naar de vorige pagina.

U gebruikt een verouderde browser!

Werk uw huidige browser bij naar de laatste versie. Update mijn browser nu

×