Wat doen we zondag 27 november?

Onlangs kregen we een vraag over wat die @homegroepen zijn. Daarom nu kort wat informatie. Er zijn verschillende @homegroepen juist op de zondag actief als er geen Fonteindienst is. Hoe mooi is dat.

Op hoofdlijnen zijn dit de belangrijkste onderscheidende kenmerken:

  • Geloofsgesprekken waarin we Jezus centraal zetten: geloofd delen over hoe God werkt in jouw dagelijks leven.
  • Met elkaar optrekken en voor elkaar bidden is mooie en ook werken een een warme gemeenschap.
  • 1ste lijns onderling diaconaat en pastoraat: elkaar helpen in woorden en daden.

Maar uiteraard kent elke groep weer zijn eigen eigenschappen en profiel (met/zonder eten, iets wel/niet doen in de samenleving / alleen Fonteinwerk of breder…).

In de @Homegroepen leer je elkaar beter kennen. Je praat samen over onderwerpen die ertoe doen. Dat kan een thema zijn, een inspirerend werkboek of een actueel thema dat speelt in de kerk of de samenleving. Elkaar ontmoeten is mooie gesprekken voeren én samen lachen.
De @Homegroepen zijn eens in de 4 à 6 weken. We komen bij elkaar om te praten over onderwerpen die de groep aanspreken. Ook is er alle ruimte voor ieders persoonlijke vragen, twijfels en ervaringen. De bijeenkomsten zijn ’s avonds. Vooraf eten sommige groepen met elkaar. Onze ervaring is dat de deelnemers een hechte band krijgen met elkaar. Daarom zijn de groepen niet te groot. Dit zorgt voor een fijne sfeer waarin iedereen tot zijn recht komt. Kom zoals je bent.

Meer informatie hier: https://fonteinwerk.nl/wat-we-doen/home-groepen/

Bekijk hier alle nieuwsberichten of ga terug naar de vorige pagina.

U gebruikt een verouderde browser!

Werk uw huidige browser bij naar de laatste versie. Update mijn browser nu

×