Voortgang zoektocht Fonteinpredikant

Sinds het afscheid van ds. Henk Jansen in juli 2022 missen we als Fonteinwerk een predikant. Tijdens de inspiratieavond op 12 januari hebben we kort gesproken over de zoektocht naar een nieuwe Fonteinpredikant.

Kort samengevat: Begin 2022 is er een Beroepingscommissie benoemd die op zoek is gegaan naar een goede opvolger van Henk. Dat was bijna gelukt, er was een goede kandidaat gevonden, maar eind september trok deze kandidaat zich helaas terug.
Op advies van de Beroepingscommissie heeft de Stuurgroep opnieuw naar het functieprofiel gekeken en dit gedeeltelijk aangepast. Daarnaast is ook de bezetting van de Beroepingscommissie (gedeeltelijk) gewijzigd.

De huidige commissie bestaat uit (zie foto’s): Albert Bonestroo, Christa Visser, Job Burger, Klaas de Vries, Ewout Schouten, Annalien Koel, Martijn Stuiver en Antonio Berrenchina.

 

Inmiddels is er goedkeuring vanuit PKN Utrecht om een Fonteinpredikant te beroepen voor 2 dagen in de week (0,4 FTE) voor een periode van 5 jaar.
(Klik hier voor meer informatie).

 

Tijdens de inspiratieavond is aan alle aanwezigen gevraagd om namen van mogelijke kandidaten door te geven voor de functie van Fonteinpredikant. Deze namen zijn genoteerd en worden door de Beroepingscommissie ‘meegenomen’ in de zoektocht naar een nieuwe Fonteinpredikant.

 

Als Beroepingscommissie zien we uit naar de kandidaten die God op ons pad gaat brengen. De vacature Fonteinpredikant staat sinds maandag 13 februari vermeld op de website van de PKN en belangstellenden hebben de gelegenheid om te reageren tot uiterlijk 3 maart.
Klik hier voor de vacature op onze eigen website.

De komende periode gaan we verder met onderzoeken welke kandidaten bij Fonteinwerk passen en verkennende gesprekken voeren in de hoop en het vertrouwen dat we een fantastische Fonteinpredikant gaan vinden. Laten we vooral ook bidden om wijsheid en Gods zegen over dit proces.

Namens de Beroepingscommissie,
Antonio Berrenchina

Bekijk hier alle nieuwsberichten of ga terug naar de vorige pagina.

U gebruikt een verouderde browser!

Werk uw huidige browser bij naar de laatste versie. Update mijn browser nu

×