Fonteinpredikant gezocht

Fonteinwerk (PG Harderwijk) zoekt een predikant/kerkelijk werker (40%)

Fonteinwerk zoekt ondersteuning van een enthousiaste predikant/kerkelijk werker, die met passie kan inspireren, bemoedigen en aansporen. Iemand die de evangelisch-charismatische geloofsoriëntatie van Fonteinwerk verder kan brengen, en daar zelf ook uit leeft.

In de levendige en groeiende stad Harderwijk is Fonteinwerk een open en dynamische gemeente waar iedereen welkom is (inclusieve community). Mensen die zoekende zijn en in hun geloof willen groeien en vernieuwen, voelen zich thuis bij de geloofskleur van Fonteinwerk. Ben jij degene die ons kan helpen vorm te geven aan deze boeiende missionaire geloofsgemeenschap, met een hart voor jong en oud (in het bijzonder voor jonge gezinnen en jongeren)? Heb je bovendien preekbevoegdheid en mag je ook sacramenten in de PKN uitvoeren (of heb je bekwaamheid voor dat laatste zodat dit spoedig kan worden aangevraagd)? Je reactie is heel welkom!

De Fonteingemeenschap – binnen de PGH, thuis voor velen

Fonteinwerk is een open gemeente van zo’n 200-250 mensen waar ieder welkom is; een inclusieve community (meer daarover op https://fonteinwerk.nl/kerk-voor-iedereen/). Mensen doen in Fonteinwerk mee vanuit verschillende achtergronden: van altijd al protestants tot zij die op zoek waren en nu een plek hebben gevonden om hun geloof te vernieuwen. Fonteinwerk wil ook graag een plek zijn voor jonge gezinnen en jongeren. We zoeken in de nieuwe Fonteinpredikant/kerkelijk werker iemand die hen aanspreekt.

Fonteinwerk: vrijwilligers aan het werk – met professionele ondersteuning

Fonteinwerk kent vele vrijwilligers in diverse uitvoerende teams, aangestuurd door een Stuurgroep. De aan te stellen predikant/kerkelijk werker kan zich volledig richten op de geloofsinhoudelijke kant van het werk. In grote lijnen betekent dat regelmatig spreken in Fonteindiensten, deelnemen in de Stuurgroep, bijdragen aan de FonteinAcademy (thema)avonden en cursussen, wegwijzer zijn voor vrijwilligersteams en – incidenteel – pastoraat verlenen. Samenwerking met de andere wijkgemeenten van de PGH gebeurt via Stuurgroep en teams. Als predikant/kerkelijk werker zul je deel uitmaken van het pastoresteam van de PGH.

Meer informatie

Klik hier voor het profiel van de Fonteinpredikant en het beleidsplan van Fonteinwerk.

Contact

Ben je geïnteresseerd, dan ontvangen we graag uiterlijk woensdag 31 mei je sollicitatie.

Heb je vragen, stel ze gerust per mail via beroepingscommissie@pgharderwijk.nl of bel met Albert Bonestroo, voorzitter beroepingscommissie op 06-10983447.

U gebruikt een verouderde browser!

Werk uw huidige browser bij naar de laatste versie. Update mijn browser nu

×