Jouw hulp is nodig!

We ervaren dat je door ‘mee te doen’ zelf ook steeds meer ervaart en leert van het volgen van Jezus Christus. En je ziet ook concreet hoe God aan het werk is in levens van bezoekers van (online) Fonteindiensten en andere Fonteinactiviteiten. Dat is heel inspirerend en geeft voldoening. Je geeft dus niet alleen je tijd, je wordt er zelf ook rijker van!

Concreet zijn er 2 gebieden waar we jouw ondersteuning bij kunnen gebruiken:
-Team Kinderdienst heeft vrijwilligers nodig die tijdens de diensten aan de slag willen met de kinderen. Er is goed materiaal voorhanden zodat voorbereidingstijd snel en leuk is. Misschien wel het belangrijkste wat we organiseren in en rondom de diensten! Kun jij helpen?

-Daarnaast zoeken we een Coƶrdinator Sprekers voor diensten. We hebben een mooie lijst met sprekers die we regelmatig uitnodigen. Deze hoeven alleen nog benaderd te worden met de vraag of ze een keer willen voorgaan. Ronald de Koster vervult deze taak nu, maar heeft ook al andere taken. Kun jij helpen?

Fonteinwerk groeit al jaren en ook dit seizoen weer! Daar zijn we blij mee, omdat we zien dat steeds meer mensen kunnen delen in Gods overvloed. Door deze groei nemen ook de kosten toe, logisch. Denk aan kosten voor sprekers, muziek, techniek, publiciteit, accommodatie en trainingen. Deze kosten kunnen we betalen door de maandelijkse financiƫle ondersteuning van Vrienden van Fonteinwerk. Dat zijn mensen die graag mee-investeren in Gods Koninkrijk en Fonteinwerk belangrijk vinden. Hierbij wordt nauw samengewerkt met de kerkrentmeesters van de Protestantse Gemeente Harderwijk (PGH).

Doe en geef jij mee?

Hier staat hoe je dit kunt doen: https://fonteinwerk.nl/meedoen/

Dank je wel!

Bekijk hier alle nieuwsberichten of ga terug naar de vorige pagina.

U gebruikt een verouderde browser!

Werk uw huidige browser bij naar de laatste versie. Update mijn browser nu

×