Profiel Fonteinwerk

Wie zijn wij?

Fonteinwerk is een plaatselijke bron waar het levende water opborrelt, stroomt, verfrist en zorgt voor herstel en groei. Fonteinwerk is een naar buiten gerichte inclusieve community waar in alle eenvoud het persoonlijk geloof in Jezus Christus en de Bijbel centraal staan. Wij zijn niet zo van de regeltjes.

Voor wie zijn we?

Mensen die zoekende zijn, zich elders geremd voelen in hun geloof en willen groeien, voelen zich thuis bij de evangelisch-charismatische-protestantse geloofskleur van Fonteinwerk. Je bent welkom zoals je bent.

Waar verlangen we naar?

Waar we ten diepste naar verlangen is om mensen onder de stromende zegen van Jezus te brengen, zodat ze vrede, vernieuwing en herstel mogen ontvangen. En om als leerling van Jezus in Harderwijk en omstreken vrucht te dragen.

Onze diensten

De diensten van Fonteinwerk zijn uitnodigend, toegankelijk en uitdagend. Iedereen is welkom. Voorbereidingsteams werken samen met sprekers en bands aan creatieve en afwisselende diensten met aansprekende onderwerpen. In de diensten is er op een ongedwongen manier volop ruimte voor intieme en gemeenschappelijke geloofsbeleving (aanbidding, muziek, lofprijzing, zegen) en de werking en gaven van de Heilige Geest.

Naar buiten gericht

We zijn zichtbaar en verfrissend aanwezig op de plek waar we geplant zijn. Het missionaire en open karakter komt o.a. tot uiting in verdieping en concrete acties rondom thema’s als duurzaamheid, inclusiviteit en armoede. We organiseren mannen- en vrouwenevents en diensten midden in de stad.

Onderlinge samenwerking

Je kan als vrijwilliger praktisch en geestelijk meebouwen aan het Fonteinwerk. Er zijn volop mogelijkheden om je talenten in te zetten voor verdieping en onderlinge verbondenheid (@homegroepen, gebedsgroepen, voorbereidingsteams, Fontein-academie, events). Verder kan je als “Vriend van Fonteinwerk” financieel bijdragen.

U gebruikt een verouderde browser!

Werk uw huidige browser bij naar de laatste versie. Update mijn browser nu

×