Zomergroet van stuurgroep Fonteinwerk

Na een bewogen jaar is de zomerstop van het Fonteinwerk aangebroken. Op 18 juli was de laatste dienst van ons jaarthema ‘Heel het leven’. Maar of dit echt een stop is, is natuurlijk aan jou. Zo zijn er tuinfonteinen, diensten die je terug kunt kijken, New Wine filmpjes of gewoon een goed boek.

Het was een jaar vol (corona)uitdagingen maar ook een jaar met prachtige hoogtepunten en veel om dankbaar voor te zijn. Ons laatste stuurgroepoverleg 19 juli ging vooral over de plannen voor volgend jaar; we kijken weer vooruit! Fonteinpredikant Henk Jansen leidde dit in met een inspirerend stukje uit het boek ‘Opener dan ooit’ van Tim Vreugdenhil. Dat is precies wat wij willen zijn na de coronacrisis: Opener dan ooit!

Wij kijken er naar uit om jullie allemaal weer te ontmoeten op de Startzondag 5 september. Maar we kijken ook verlangend uit naar de FonteinBBQ, de cursussen die in de steigers staan, de Moldavië reis, diensten en activiteiten rondom het jaarthema “Vol van de Geest” en al het andere wat God nog op ons pad gaat brengen. Waar kijk jij naar uit het komend seizoen? Laat gerust een reactie via info@fonteinwerk.nl

Voor nu willen wij iedereen een heel fijne en gezegende zomervakantie wensen. Tot ziens bij de tuinfonteinen en bij de Startzondag!

Hartelijke groet van de stuurgroep (Henk Jansen, Martijn Stuiver, Ernst Vonkeman, Jolanda van Steinvoorn, Henk Verschuuren, Job Burger en Antonio Berrenchina)

Bekijk hier alle nieuwsberichten of ga terug naar de vorige pagina.

U gebruikt een verouderde browser!

Werk uw huidige browser bij naar de laatste versie. Update mijn browser nu

×