Zoektocht nieuwe voorganger Fonteinwerk

Misschien heb jij al een keer de vacature met goedgekeurd profiel voor een nieuwe voorganger op de website van de PG Harderwijk of Fonteinnieuws voorbij zien komen. Na 4 jaren mooie samenwerking met ds. Henk Jansen zijn we een zoektocht gestart naar een nieuwe tijdelijke voorganger voor het Fonteinwerk. Er is op dit moment akkoord voor 16 uur per week voor 4-5 jaar. Naast de evangelisch-charismatische kleur van de kandidaat, zoeken we binnen de PKN nadrukkelijk naar iemand met pionierservaring (missionaire activiteiten) en iemand die ervaring heeft met het werken met gezinnen en jongeren conform het goedgekeurde beleidsplan van Fonteinwerk.

Een aantal verkenners heeft al wat voor- en hoorwerk gedaan. Nu is het tijd dat de beroepingscommissie hier vol mee aan de slag gaat. Deze commissie is vrijdag 8 april officieel van start gegaan met vertegenwoordigers vanuit Missionaire wijkgemeente Fonteinwerk en de wijkgemeenten de Regenboog en Plantagekerk. De beroepingscommissie is nu dus compleet.


Op de foto van links naar rechts: Christa Visser, Lilly Nikkels, Ewout Schouten (secretaris), Rico Stouwdam, Martijn Stuiver en Mathilde Tempert (voorzitter).

Afgelopen vrijdag heeft de commissie uitgebreid kennisgemaakt, en de inhoud, procedure, profiel en dergelijke besproken. Op dit moment zijn er 2 kandidaten waarmee de commissie in gesprek zal gaan.
In de Fonteindienst van 1 mei wordt de beoepingscommissie kort voorgesteld en zal een zegen worden gegeven voor haar werk.
We zien uit naar wat God op ons pad gaat brengen voor PG Harderwijk en Fonteinwerk. Graag jullie/uw gebed hiervoor. We hebben er zin in!

Mocht je vragen of idee├źn hebben, dan horen we dat graag via: beroepingscommissie@pgharderwijk.nl

 

Lees hier een eerder bericht over de zoektocht naar een nieuwe voorganger.

 

 

Bekijk hier alle nieuwsberichten of ga terug naar de vorige pagina.

U gebruikt een verouderde browser!

Werk uw huidige browser bij naar de laatste versie. Update mijn browser nu

×