Week van gebed: Doe goed, zoek recht

De Week van gebed voor eenheid van christenen 2023 moedigt kerken aan om goed te doen en recht te zoeken. Bijzondere aandacht is er voor de verdeeldheid die veroorzaakt wordt door het onrecht van ongelijkheid en racisme. Tijdens de Week van gebed voor eenheid bidden wereldwijd miljoenen christenen mee. Door samen te bidden ervaren we dat we verbonden zijn, met God en met elkaar. Tegelijk tonen we verantwoordelijkheid voor anderen door de problemen van de samenleving in de voorbeden een plek te geven.

De gebedssamenkomsten in Harderwijk vinden plaats op maandag 16 januari in de Grote Kerk (Wheme), dinsdag 17 januari in de Open Hof, woensdag 18 januari in de Petrakerk, donderdag 19 januari in de Catharinakerk, vrijdag 20 januari in het Leger des Heils en de afsluitende Sing in op zaterdag 21 januari in het Visnet.
Alle samenkomsten beginnen om 19.30 uur en duren ongeveer een uur.
Naast deze gebedsmomenten is er ook weer een 24/7 gebedsruimte in de Open Hof (Jac. Catsstraat 3). Hier kun je de hele week – dag en nacht – binnenlopen voor een moment stilte, lezen in Gods woord of creatief gebed.

Organisatoren zijn de deelnemende kerken en de werkgroep Gebed van Stichting Echo. Meer informatie (oa adressen van de kerken) is te vinden op de website www.geloveninharderwijk.nl. Of stuur een email naar stadsgebed@stichtingecho.nl.

Reserveer deze data in je agenda en bid ook een keer mee! Je bent welkom!
Annemarie Stuiver

Bekijk hier alle nieuwsberichten of ga terug naar de vorige pagina.

U gebruikt een verouderde browser!

Werk uw huidige browser bij naar de laatste versie. Update mijn browser nu

×