Week van gebed. Doe je mee?

Van 20 tot 28 januari 2018 vindt weer de Week van gebed plaats in Harderwijk georganiseerd door verschillende kerken, Stichting Echo, Youth United en landelijk ondersteund door Missie Nederland. Ook Fonteinwerk wil hierin van harte een steentje bijdragen. Deze gebedsweek in Harderwijk bestaat uit 3 onderdelen: de PrayerNight voor jongeren, de gezamenlijke gebedsmomenten elke avond in een ander kerkgebouw en tot slot Nieuw dit jaar is een 24-7 gebedsruimte (24/7 prayer). http://24-7harderwijk.nl

In het vernieuwde gebouw van de Open Hof is voor 24/7 prayer een gebedsruimte ingericht om 24 uur per dag binnen te lopen, God te ontmoeten, te bidden en tot rust te komen. 24/7 prayer is een gebedsvorm waarbij er een week lang zonder onderbrekingen gebeden wordt. Het gebed vindt plaats op één centrale plek (de gebedsruimte) die op een inspirerende manier is ingericht. Muziek, beeld en creatieve opdrachten helpen je om tijd door te brengen in gebed. De hele week is opgedeeld in tijdsloten van een uur. Op een rooster kunnen deelnemers zich inschrijven om een uur of meer te komen bidden.

In andere steden gebeuren bijzondere dingen in persoonlijke levens, kerken en in de samenleving tijdens de 24-7 prayer week. Daarnaast is het in zo’n week inspirerend en mooi om met andere gemeenten en kerken de gebeden samen te dragen. Wij dagen jou uit om te ontdekken hoe gebed jouw leven kan versterken en hoe het je gemeente en stad kan verfrissen.

Meer informatie of voor opgave kijk hier op de website: http://24-7harderwijk.nl of informeer bij Annemarie Stuiver namens Fonteinwerk (0341-434383 / annemarie.stuiver@solcon.nl). Mogen we op jou rekenen deze week?

Bekijk hier alle nieuwsberichten of ga terug naar de vorige pagina.

U gebruikt een verouderde browser!

Werk uw huidige browser bij naar de laatste versie. Update mijn browser nu

×