VICTORY Harderwijk: Kennismaken met de Bijbel

Op vrijdag 23 en zaterdag 24 maart wordt in het Dolfinarium in Harderwijk op een unieke wijze het verhaal van de Bijbel uitgebeeld in zang, dans, muziek, film en theater.

Bekende christelijke artiesten zoals Pearl Jozefzoon, Ralph van Manen, Elvis E., Talitha Nawijn, en Grace & Glory zullen samen o.a. met dansers en acteurs het verhaal uitbeelden. Dans wordt verzorgd door Dans en Theaterstudio Annemieke Bais en het toneel door Theaterwerkplaats Orde der Dwazen. De presentatie ligt in handen van cabaretduo Eer & Nan.

Tijdens deze avondvullende voorstelling wordt muziek van Nederlandse bodem zoals Sela, Opwekking en Psalmen voor nu, gecombineerd met hedendaagse popmuziek. De toeschouwer wordt meegevoerd met het hele verhaal van de Bijbel vanaf de schepping, de zondeval, de belofte, het verbond, de Verlosser naar uiteindelijk de grote ‘Victory’!

Victory is een gezamenlijk initiatief van diverse kerken en christelijke organisaties uit Harderwijk en Ermelo. Tickets voor deze voorstelling kosten € 18,50 p/stuk en zijn te bestellen op www.truetickets.nl/victory

Meer informatie: www.victoryharderwijk.nl

Bekijk hier alle nieuwsberichten of ga terug naar de vorige pagina.

U gebruikt een verouderde browser!

Werk uw huidige browser bij naar de laatste versie. Update mijn browser nu

×