Versoepeling van de corona-maatregelen

Langzaam gaan we na de lockdown weer over naar een meer open samenleving. Dit betekent ook dat we weer fysiek bij een Fonteinviering aanwezig mogen zijn. Daar zijn we heel blij mee en daar hebben we misschien ook wel naar uitgekeken. Er gelden natuurlijk nog wel maatregelen, voor alle duidelijkheid zetten we de maatregelen nog even op een rijtje:

  • Bij klachten blijf je thuis.
  • We nemen bij binnenkomst de hoofdingang aan de Stationslaan. Als je slecht ter been bent of kinderen naar de crèche wil brengen, mag je de ingang aan het Hogepad nemen.
    De ingang aan de zijkant is dicht. Neem je jas gewoon mee naar binnen, zodat we niet door elkaar heen gaan lopen naar de verschillende kapstokken.
  • Je draagt een mondkapje als je binnen bent, en als je zit mag het weer af.
  • In de kerkzaal zitten we op 1,5 meter afstand van elkaar. Huisgenoten mogen bij elkaar zitten. Er lopen mensen in de kerkzaal die ons daarbij willen helpen, dus luister naar hun advies.
  • De allerkleinsten blijven in de crèche tot het einde van de dienst en worden niet voor de zegen opgehaald. Dit om veel geloop te voorkomen.
  • Er is voorlopig nog geen gezamenlijk koffiedrinken na afloop. Je kunt na de dienst elkaar wel uitnodigen om dit in een kleine setting bij iemand thuis te doen.
  • Voor de zekerheid kan je (ook al heb je geen klachten) eerst thuis een zelftest doen.

Laten we dit met elkaar goed doen en goed voor elkaar en onszelf zorgen, zodat iedereen met welke mening dan ook zich veilig voelt in de kerk. Vind je het toch prettiger om thuis de dienst online te volgen, doe dat dan en weet dat we met elkaar verbonden zijn ook al ben je niet fysiek aanwezig.

Voor vragen kun je altijd terecht bij ons als stuurgroep.

Namens de stuurgroep, Jolanda van Steinvoorn

Bekijk hier alle nieuwsberichten of ga terug naar de vorige pagina.

U gebruikt een verouderde browser!

Werk uw huidige browser bij naar de laatste versie. Update mijn browser nu

×