Vacatures Fonteinwerk

Binnen Fonteinwerk zijn diverse teams actief die een rol hebben in erediensten, of daar ondersteunend aan zijn. Daarnaast zijn er teams die een speciale doelgroep onder hun hoede hebben, zoals jeugdwerk, kinderdienst en oppasdienst. Voor pastorale en verbindende taken zijn de teams Diaconie en Verbinding actief.
Het beleid en de sturende rol zijn ondergebracht in de Stuurgroep. In onderstaande afbeelding zijn alleen de teams weergegeven die bijdragen aan de diensten. er zijn dus meer teams, maar daarover de volgende keer meer.


Als Christenen vormen we samen één geheel

Dat wordt zo ook geschreven in de 1e brief van Paulus aan de Korintiers, vers 12:

Het menselijk lichaam is één geheel, maar het bestaat uit vele delen. En al die verschillende delen vormen samen dat ene lichaam. Net zo vormen wij samen één lichaam , want we horen allen bij de kerk van Christus.

Al de teams bestaan uit vrijwilligers, daar zijn we als Fonteinwerk in gezegend.

En onlangs zijn er weer mensen bij gekomen bij o.a. de voorbereidingsteams, Stuurgroep en team Verbinding. Daar zijn we dankbaar voor!

Ondanks dat vele gemeenteleden al actief zijn en de teams goed bezet zijn zoeken we nog vrijwilligers voor de volgende taken:

  • Coördinator Sprekers voor diensten
  • Social Media Fonteinwerk
  • Kinderdienst
  • Team Welkom-koffieschenkers
  • Geluidstechnicus

Lijkt één van deze taken je geschikt en wil je ook onderdeel zijn van het ‘lichaam van Christus’, laat dat dan even weten via de mail:

secretarisfonteinwerk@gmail.com of contact één van de Stuurgroepleden.

 

 

 

 

 

Bekijk hier alle nieuwsberichten of ga terug naar de vorige pagina.

U gebruikt een verouderde browser!

Werk uw huidige browser bij naar de laatste versie. Update mijn browser nu

×