Update voorbereidingsteam

Hoe gaat dat voorbereiden eigenlijk?
Als Fonteinwerk hebben we elke zondag weer andere diensten met verschillende voorgangers en muziek. Maar hoe wordt dat allemaal voorbereid? Met drie teams bereiden we altijd alle Fonteindiensten voor. Zelf doe ik dat al meer dan tien jaar in Team-2 en het is altijd erg bijzonder om te doen. Van tevoren zie je echt niet hoe het gaat worden, maar na afloop ligt er weer een mooi draaiboek voor een dienst.
Voorbereiden doen we meestal op een avond bij iemand thuis. De voorganger is er meestal bij en iemand van de muziek. Er is een soort van leidraad beschikbaar wat onze basis kan zijn voor de betreffende dienst, en samen uiten we onze idee├źn en dan komen we tot een mooi geheel. Iedereen vindt het altijd erg bijzonder om te doen.

Help mee!
Momenteel bestaat ons Team-2 uit: Hanneke, Lyda, Ronald, Rieneke en ik (Jeltsje). Omdat sommigen van ons dit al een aantal jaren doen en ook wel eens wat anders willen doen binnen Fonteinwerk, zijn we dringend op zoek naar extra mensen. Wil je deze mooie avonden ook meemaken of eens ervaren hoe het is? Loop gerust een paar keer mee. Schiet ons aan tijdens de dienst of doe een mail naar info@fonteinwerk.nl en laat weten wat je zou willen doen. Dan kunnen we daarna afstemmen wat de mogelijkheden zijn. Je bent van harte welkom!

Bekijk hier alle nieuwsberichten of ga terug naar de vorige pagina.

U gebruikt een verouderde browser!

Werk uw huidige browser bij naar de laatste versie. Update mijn browser nu

×