Update Moldavië reis

Beste Fonteiners,

Door de oorlog in Oekraïne is er behoorlijk wat veranderd voor onze reis naar Moldavië. Het ministerie van Buitenlandse Zaken heeft het reisadvies voor Moldavië op ‘oranje’ gezet. Wat inhoudt dat alle reizen worden afgeraden en we ook niet verzekerd zouden zijn als we wel gaan. Dit is een onacceptabel risico voor ons.

Maar als de oorlog iets heeft bereikt bij de jongeren en begeleiders, dan is het wel het aanwakkeren van het heilige vuur om anderen te willen helpen! We gaan de reis dus niet afblazen maar veranderen. We zijn op dit moment druk aan het zoeken naar een soortgelijk reisdoel. Hiervoor hebben we al contact met een christelijke stichting in noord-oost Roemenië. Daar zouden we een kinderkamp kunnen gaan organiseren voor Roma kinderen en kinderen van Oekraïense vluchtelingen.
Zodra hier duidelijkheid over is, zullen we dit uiteraard met jullie communiceren.
Hoe dan ook gaan we de kinderen in Moldavië niet vergeten. Hoewel we er niet zelf heen kunnen, willen we sowieso het schoolgeld voor deze kinderen gaan betalen.

Willen jullie voor ons bidden? God vragen of Hij het een doel wat Hij voor ogen heeft op ons pad brengt? Hartelijk bedankt.

Vriendelijke groet,
Job Burger
Namens alle jongeren en begeleiders.

Bekijk hier alle nieuwsberichten of ga terug naar de vorige pagina.

U gebruikt een verouderde browser!

Werk uw huidige browser bij naar de laatste versie. Update mijn browser nu

×