Update inzameling aardbeving Marokko

Van een behoorlijk aantal van jullie hebben we al een reactie gehad op onderstaande oproep. We breiden de actie iets uit: ook winterjassen, slaapzakken en luiers kunnen in het aardbevingsgebied erg goed gebruikt worden. Bij de Fonteindienst van 1 oktober kan alles ingeleverd worden. Omdat Job dan in Moldaviƫ zit, zal Martijn de spullen in ontvangst nemen.

Zoals iedereen ongetwijfeld zal weten, is er kortgeleden een verschrikkelijke aardbeving geweest in Marokko. Bij de aardbeving zijn meer dan 2500 dodelijke slachtoffers gevallen, duizenden mensen zijn gewond en nog veel meer mensen zijn dakloos geworden. Als Fonteinwerk willen we graag ons steentje bijdragen om deze mensen te helpen.
Een vriend van Job, Ben Benamar, is heel goed bekend in het zwaarst getroffen gebied dat voornamelijk bestaat uit kleine bergdorpjes die moeilijk bereikbaar zijn. Hij is bezig met het inzamelen van tenten en van medicatie die zonder recept verkrijgbaar zijn (zoals paracetamol). Ben gaat zelf met een busje deze spullen naar het getroffen gebied brengen. Team Diaconie Fonteinwerk sluit graag aan bij deze actie.

Zouden jullie op zolder, in de schuur of garage willen kijken of daar nog een tent ligt die gemist kan worden? Of heb jij nog een voorraad paracetamol, verband, anti-diarreepillen etc. liggen die je wil geven: mail dan naar diaconie@fonteinwerk.nl.

Praktische hulp die direct aankomt bij de mensen die dat het hardste nodig hebben, daar gaan we voor!

Team Diaconie Fonteinwerk
Job Burger
Martijn Stuiver
Marijn Fidder

Bekijk hier alle nieuwsberichten of ga terug naar de vorige pagina.

U gebruikt een verouderde browser!

Werk uw huidige browser bij naar de laatste versie. Update mijn browser nu

×