Terugblik Vuilprikken 25 februari jl.

Zaterdagochtend 25 februari begon goed. Om 10.00 uur stond de koffie, thee en limonade klaar. En niet te vergeten het lekkers wat door een aantal van ons was gebakken. Menno en Els bedienden iedereen de hele ochtend gastvrij van een hapje en drankje. Na een welkom en uitleg van Jellie zijn we met 21 mensen (waarvan 4 gasten) om ongeveer 10.15 uur aan de slag gegaan in de wijk Friesegracht. We kwamen van alles tegen; van flessen, spatborden en een fiets tot heel veel blikjes en sigarettenpeuken.
We hadden ons opgedeeld in 3 groepjes, en rond 11.50 uur kwamen we vanwege de regen en hagel weer terug naar de Plantagekerk.

We hadden onderweg leuke gesprekjes gehad en ook de gasten lieten weten het mooi te hebben gehad. Dat bleek wel uit de volgende reactie:Ik heb het afgelopen zaterdag erg leuk gehad in het groepje “bewoners van de Friesegracht”. We hebben uitgebreid kennis kunnen maken, en tijdens het opruimen prettige en interessante gesprekken met elkaar gehad. En de heerlijke lunch na afloop, dat had ik echt niet verwacht. Wat was dat uitstekend geregeld! Wat mij betreft zeker ook weer een keer in de wijk Friesegracht herhalen en nogmaals hartelijk bedankt voor jullie goede zorgen.”

Bij terugkomst hebben we genoten van een heerlijke lunch met broodjes en soep, die was voorbereid door Jan Dekker. Na nog wat gezellige gesprekken en een potje tafelvoetbal maakten we de ruimte schoon en gingen voldaan naar huis. Mooi om zo met jong en oud missionair, met en voor de buurt, aan de slag te zijn!

Dit kun je ook in je eigen buurt organiseren met bijvoorbeeld de buurtvereniging of nog een keer vanuit de Plantagekerk.

Heb je vragen hoe of wil je mee organiseren, dan kun je je melden bij Jellie de Haan (jelliedehaan@hotmail.com).

Dank jullie wel voor een geslaagde ochtend!

Jellie de Haan en Martijn Stuiver

Bekijk hier alle nieuwsberichten of ga terug naar de vorige pagina.

U gebruikt een verouderde browser!

Werk uw huidige browser bij naar de laatste versie. Update mijn browser nu

×