Terugblik vrouwenevent 7 november jl.

Op zaterdag 7 november jl. kwamen ruim 200 vrouwen naar de Regenboog voor het tweede vrouwenevent in Harderwijk . Het vrouwenevent werd georganiseerd door het Fonteinwerk.

Het thema van deze dag was Ont- moeten . Een hele dag vol ontmoeting, gezelligheid, creativiteit, diepgang, ontspanning, workshops & theater.

’s Morgens sprak Carianne Ros over ontmoeten en ont- moeten. Hoe we, als we Jezus echt ontmoeten, zicht krijgen op wie we nu eigenlijk zijn . Dat de dingen dan in een ander perspectief komen te staan en je veel minder moet .

Na het ochtendprogramma was er een lunch, tijd voor ontmoeting en om even bij de verschillende stands te kijken.

Na deze lekkere verwenlunch was er een gevarieerd aanbod aan workshops . Onder andere glasfusion , creatief schrijven , zingen , bloemschikken , vilten , schilderen en bibliodrama. Ook waren er lezingen over o.a. de talen van liefde en voeding in de bijbel .

Na de thee, natuurlijk met iets lekkers, verzamelde iedereen zich weer in de grote zaal voor de afsluiting van deze dag . Het Theater kabinet, deze keer bestaande uit twee vrouwen, lieten ons op humoristische wijze zien hoe je kunt ont-moeten  Er was veel herkenning .We sloten dit gedeelte af met een luidkeels gezongen “Hij gelooft in mij “. De vrouwen schreven deze middag ook een brief aan zichzelf waarin de dingen staan die ze van deze dag meenemen . In december krijgen al deze vrouwen de brief thuis opgestuurd en kunnen ze nog eens lezen wat ze die dag beleefd en geleerd hebben .

Verder hebben we deze dag heerlijk met elkaar gezongen o.l.v. I-4-You . “Tot volgend jaar, dan ben ik er weer bij en neem mijn vriendinnen zeker mee” klonk het na afloop. Een dag die voor herhaling vatbaar is!

Vrouwenevent.7Vrouwenevent.6Vrouwenevent.5
Vrouwenevent.4Vrouwenevent.2Vrouwenevent.1

Bekijk hier alle nieuwsberichten of ga terug naar de vorige pagina.

U gebruikt een verouderde browser!

Werk uw huidige browser bij naar de laatste versie. Update mijn browser nu

×