Terugblik Reveal Party Secret Sister

Vrijdagavond 12 april; deze avond kwamen er zo’n 46 vrouwen gespannen en verwachtingsvol over de rode loper binnen in de versierde zaal van de Plantagekerk.

Ze kregen bij binnenkomst een Hawaii slinger om met nog een leeg naamkaartje eraan, later werd duidelijk waarom.

Na een welkom door Jolanda de Vries kreeg Miranda Wildebret van Lume (een beweging van vrouwen wereldwijd) het woord. Ze vertelde eerst iets over zichzelf en over Lume en daarna het verhaal van Deborah, een vrij onbekende vrouw uit het O.T n.a.v Richteren 4. Deborah is een krachtige vrouw die als eerste vrouw leiding gaf aan Israël. Ze liet moed en vertrouwen zien.
N.a.v van deze lezing kregen de vrouwen de gelegenheid om zelf iets te schrijven wat hun aansprak in het verhaal van Deborah.

Toen was er een pauze met een heerlijke Mocktail en een lekker hapje en ontmoeting en konden de vrouwen hun naam op het kaartje schrijven.

Daarna was eindelijk de ontknoping……..Wie was jouw secret sister!?! En wie had jij als Secret Sister?
Na tot 3 geteld te hebben vlogen we als vrouwen alle kanten op en waren sommige zeer verrast dat ze eindelijk wisten wie hen de afgelopen 2 maanden verrast had met kaartjes en kadootjes en nog belangrijker dat er gebeden was.
Voor sommigen ook wel een lichte teleurstelling omdat hun Secret Sister niet naar deze avond kon komen om verschillende redenen.
Hopelijk heeft iedereen een contactmoment gehad met haar Secret Sister.
We gaven de vrouwen de gelegenheid om iets te vertellen wat hen had geraakt tijdens deze actie.
Daar kwamen hele ontroerende verhalen voorbij.
Zo van: het kaartje kwam precies op het goede moment, mooie woorden op de kaart geschreven, lieve kadootjes zorgvuldig uitgezocht, er werd voor mij gebeden.

Zo hadden we een hele avond kunnen vullen!

Wij als voorbereidingsteam waren zelf ook ontroerd en verrast hoe deze actie heeft uitgewerkt. Op dit moment weten wij niet of er blijvende contacten zijn ontstaan n.a.v van deze actie. Maar het heeft voor verbinding gezorgd en dat is heel waardevol om te zien!

Na afloop was er nog gezellig een hapje en drankje. De collecte voor het goede doel (altijd verbonden met Lume) was voor Marie uit Mali. Deze bracht ruim 267 euro op! Dank hiervoor lieve Secret Sister.
Wij als voorbereidingsteam kijken terug op een waardevolle en mooie actie, ook in samenwerking met Lume.Tot de volgende keer weer.

Met hartelijke groet,

Hanneke V, Hanneke H, Jolanda S, Mariët en Jolanda V.

Bekijk hier alle nieuwsberichten of ga terug naar de vorige pagina.

U gebruikt een verouderde browser!

Werk uw huidige browser bij naar de laatste versie. Update mijn browser nu

×