Terugblik op VrouwenMeeting 7 april

Als je je aanmeldt voor een evenement dat een wandeling bevat, dan hoop je natuurlijk dat het mooi weer is. Nou mooi weer was het op 7 april!
Maar voordat we aan de wandeling begonnen, werden we eerst om 12:00 uur ontvangen in het Hierdens Zanglokaal voor een zeer smakelijke lunch.

Daarna volgde de inleiding op het thema “Verstandig geloven”. Heel vaak bestaat mijn geloof uit gevoel; bij het zingen van mooie liederen bijvoorbeeld.
Maar God roept op om Hem lief te hebben met ALLES wat in je is – je hart, je ziel, je kracht en je verstand. Daarover heeft Jolanda van Steinvoorn gesproken; dat er momenten zijn in je leven waarin je Gods hulp of nabijheid extra hard nodig hebt. En hoe belangrijk het is om die momenten te markeren, “een steen oprichten” zoals Jacob dat deed, zodat je ook later nog met je verstand kunt zeggen; op dat moment heeft God gezorgd. Hij laat niet los!
Daar hebben we tijdens de wandeling over doorgepraat; over stenen in het leven en over het Anker dat houvast geeft.

Mijn wandelmaatje en ik liepen de prachtige route door het buitengebied van Hierden al pratend over de bijzondere momenten in het leven. Het goed verzorgde boekje met de route en aanwijzingen voor gesprek, de ontvangst met thee en lekkers bij terugkomst en tot slot nog een armband met anker als aandenken maakten van 7 april een fantastische lentemiddag.

Jolanda van Steinvoorn

 

Bekijk hier alle nieuwsberichten of ga terug naar de vorige pagina.

U gebruikt een verouderde browser!

Werk uw huidige browser bij naar de laatste versie. Update mijn browser nu

×