Terugblik op Fontein BBQ

Op 26 augustus was het zover, de jaarlijkse BBQ voor alle Fonteiners. Jolanda en Goos stelden hiervoor hun mooie tuin in Hierden beschikbaar. De weersvoorspelling was niet echt gunstig zodat er al in de ochtend diverse tenten werden opgebouwd. Vervolgens werd de tuin feestelijk ingericht en vanaf 15.00 uur druppelden de eersten, van de in totaal ca. 70 Fonteiners, binnen. Mooi om te zien dat kinderen en jongeren goed vertegenwoordigd waren. Martijn heette iedereen welkom en gaf aandacht aan de vrijwilligers die afscheid van hun taak namen. Hij zette Mathilde bijzonder in het zonnetje vanwege haar jarenlange taak in het Ministry-team.

Na wat stichtelijke woorden van Martijn en enkele Opwekkingsliederen werd de Pub-Quiz gehouden. Job was quizmaster en er werden groepen gemaakt. Na de soms best moeilijke vragen bleken 2 groepen gelijk geëindigd te zijn, waarvoor zij de eer kregen. Daarna was het tijd om de BBQ aan te steken en kon er worden genoten van al het lekkere eten dat catering Van den Berg had verzorgd. Ondanks enkele regenbuien hield het weer zich best goed. Gelukkig had Job zijn paraplu’s meegenomen zodat hij het vlees op de BBQ droog kon houden, hulde aan Job!

Het bleef nog lang gezellig en er vonden er vele gesprekken plaats. Ook waren er een aantal nieuwe (jonge) gezinnen aanwezig met hun kinderen. Zelfs met een baby, één van de komende dopelingen.

Al met al een zeer geslaagde dag, met dank aan huize Van Steinvoorn voor de gastvrijheid!

Namens de Stuurgroep,
Henk Verschuuren

Bekijk hier alle nieuwsberichten of ga terug naar de vorige pagina.

U gebruikt een verouderde browser!

Werk uw huidige browser bij naar de laatste versie. Update mijn browser nu

×