Terugblik FonteinBBQ – Een feest van overvloed

Zaterdag 4 september jl. hebben we het nieuwe seizoen met de vrijwilligers afgetrapt. We mochten met elkaar genieten van de overvloed die God ons geeft. Een mooie tuin in Hierden van Jolanda en Goos, afscheid van Jolanda de Vries bij een voorbereidingsteam, goede gesprekken, lekker eten en met elkaar alvast wat nadenken over het nieuwe jaarthema ‘Vol van de Geest’.

We stonden stil bij Romeinen 12:11: “Laat uw enthousiasme niet bekoelen, maar laat u aanvuren door de Geest en dien de Heer.” 3 x durven = 1. je laten raken en openstellen, 2. je laten aanvuren tot het kookpunt door de Geest en 3. Ontdek dit maar tijdens het dienen.
Dit roept een spannend verlangen op over hoe wij zelf hierin staan en of we als Fonteinwerk een plek kunnen zijn waarin wijzelf en onze bezoekers hier ook van mogen (durven) proeven. En we zongen dit verlangen voor onszelf en het komend seizoen uit met de woorden van opwekking 623:

Laat het huis gevuld zijn met wierrook van aanbidding
Laat het huis gevuld zijn met de wolk van mijn geest
Laat het huis gevuld zijn met het brood van eeuwig leven
Laat het huis gevuld zijn met mijn geur

Want U wilt komen met Uw geest
En doorwaaien heel het huis
U wilt het maken tot een tempel
Waar U woont
Laat Uw leven in ons zijn
Maak ons heilig, puur en rein
Laat het levend water stromen door ons heen

Het elkaar in de ogen kijken was al een groot feest. Na een lekkere maaltijd, duurden de gesprekken voort en met een ontstoken vuurtje bleef het nog lang onrustig in Hierden.

Dank ook aan Wim van den Berg voor de catering, de gastvrijheid van Jolanda & Goos en de tijd en energie van de organisatoren van het MannenEvent. Dit smaakt naar meer!

Ben jij er de volgende keer ook bij? Wil je ook een taak groot of klein invullen? Schiet dan iemand aan bij de diensten of mail naar info@fonteinwerk.nl.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bekijk hier alle nieuwsberichten of ga terug naar de vorige pagina.

U gebruikt een verouderde browser!

Werk uw huidige browser bij naar de laatste versie. Update mijn browser nu

×