Terugblik cursus “Heel het leven”

De afgelopen tijd heeft een groep Fonteiners zes online ontmoetingen gehad aan de hand van de cursus ‘Heel het leven’ van New Wine.
We hebben het als een zegen ervaren! Samen hebben we gekeken en geluisterd naar toespraken van Dave Bookless, directeur van A Rocha, een wereldwijd verband van christenen die werk maken van leven met ‘hart voor de Schepping’. Daar hebben we in kleine groepjes over doorgepraat en samen gebeden.

Om elkaar zo te spreken van hart tot hart is echt mooi. Het bleek ook online heel goed mogelijk. En dan ook nog met deze inhoud. Vanuit het hart van het Evangelie, de liefde van God die in Jezus zichtbaar is geworden, dieper wortelen in onze eigen omgeving. Inspiratie om met meer liefde naar de mooie schepping om ons heen te kijken. En meer oog te krijgen voor de mensen om je heen en de buurt waarin je woont en leeft.

Wat betekent het als we samen ‘groene kerk’ willen zijn? Veel meer dan groene inzet op het vlak van de organisatie en gebouwen van de PGH (ook dat): heel concreet zelf persoonlijk en samen met vreugde bij alle keuzes die we maken ons bewust zijn van Gods liefde die naar heel de schepping uitgaat. Graag willen we hier in het Fonteinwerk samen verder in groeien.

Heb je dit gemist en wel belangstelling? Je vindt de toespraken en het gespreksmateriaal hier:

https://heelhetleven.new-wine.nl/

Meer info bij de Fonteinpredikant, Henk Jansen

 

 

Bekijk hier alle nieuwsberichten of ga terug naar de vorige pagina.

U gebruikt een verouderde browser!

Werk uw huidige browser bij naar de laatste versie. Update mijn browser nu

×