Terugblik Afvalprikdag 12 juni

Zaterdagochtend om 10.00 uur gingen we van start. Na een bakje koffie, uitleg over de te lopen route en een gebed om zegen, gingen we met 21 mannen, vrouwen en kinderen van start. Gewapend met prikstokken en afvalzakken gingen we het afval te lijf in het Plantagepark, de Stadswellen, het Strandeiland en de strandjes bij Stadsweiden. Onderweg trokken we extra veel bekijks door onze veiligheidshesjes met Fonteinwerk logo achterop. We werden dan ook werden regelmatig aangesproken door voorbijgangers met de vraag van waaruit we dit deden; een mooie opening voor een gesprekje!

Rond 12.00 uur verzamelden we ons weer met volle afvalzakken in de tuin van de pastorie. Enthousiast werden de opgedane verhalen met elkaar gedeeld onder het genot van wat drinken en door Tjarda gebakken lekkers. Het voorstel om dit tweemaandelijks te gaan doen werd enthousiast aangenomen.

Onze dank gaat ook uit naar de Gemeente Harderwijk die de prikstokken en afvalzakken heeft bezorgd en, inclusief het geprikte afval, ook weer kwam ophalen.

Job Burger

 

 

 

 

 

 

 

 

Bekijk hier alle nieuwsberichten of ga terug naar de vorige pagina.

U gebruikt een verouderde browser!

Werk uw huidige browser bij naar de laatste versie. Update mijn browser nu

×