Terugblik afval prikken 28 mei

Na alle Covid perikelen en lockdown ellende kwam er op 28 mei eindelijk een vervolg op het afvalprikken vanuit het Fonteinwerk. ‘s Ochtends om 10 uur vertrokken we vanuit het huis van Henk en Jellie om de wijk Wittenhagen te gaan ontdoen van zwerfafval. Met tien volwassenen en twee kinderen, gewapend met prikstokken en zakken, gingen we de strijd aan.  Twee uur later hadden we 12 volle zakken weggeprikt en was het tijd voor een bakkie met wat lekkers erbij.

Lijkt het jou ook leuk om met een groep Fonteiners in jouw buurt aan de gang te gaan? Geef je dan op als ‘host’ bij Jellie. Als host ontvang je maximaal 15 Fonteiners bij jou thuis. Jellie en Job zorgen voor de prikstokken, zakken, hesjes en communicatie over de prikdag. Na afloop verzorg je als host de koffie. Mochten de kosten hiervoor te hoog zijn voor jou, neem dan even contact op met Job.

Op deze manier hopen we dat we in heel Harderwijk zichtbaar zullen zijn en ons steentje bij te dragen voor een schonere leefomgeving en milieu. Een geweldige manier om diaconaal en missionair bezig te zijn!

Hartelijke groet,
Jellie – jelliedehaan@hotmail.com
Job – saint_job@hotmail.com

Bekijk hier alle nieuwsberichten of ga terug naar de vorige pagina.

U gebruikt een verouderde browser!

Werk uw huidige browser bij naar de laatste versie. Update mijn browser nu

×