Team Verbinding in vernieuwing!

De afgelopen twee jaar was verbinding zoeken met elkaar best ingewikkeld. Met team Verbinding hebben we zo goed en zo kwaad als dat ging hieraan gewerkt: met de Fonteinradar, telefonisch, wandelend, mini-@homegroepen toen we met maximaal twee personen bij iemand thuis mochten komen… Nu komen we weer bij elkaar. De mini-@homegroepen zijn bezig uit te groeien tot complete huiskamerkringen. Op zondag hebben we weer de kans om elkaar te ontmoeten. Met meteen ook de mogelijkheid dat bescheiden, of nieuwe mensen in de grote groep niet opvallen en ongezien weer vertrekken. We doen samen ons best iedereen in het oog te krijgen. Maar dat kan alleen als jullie allemaal je ogen en oren open houden voor elkaar, delen wat je zelf bezig houdt en aandacht vragen voor wat je bij anderen signaleert.

Ons team is zelf ook in bijna complete vernieuwing. Drie van ons vertrekken: Ernst Vonkeman heeft de overstap gemaakt om samen met Bernice zich helemaal te gaan focussen op de jongeren van Fonteinwerk en om ons heen. De vier jaar van Henk Jansen als Fonteinpredikant zijn in juli voorbij. En Erica Fidder gaat in september de overstap maken naar Fonteindienst-voorbereidingsteam 3.

Maar gelukkig, we hebben inmiddels ook weer drie nieuwe teamleden met veel oog en oor voor wat er in Fonteinwerk gebeurt: Jolanda de Vries, Theo Wijnsma en vanaf september ook Jellie de Haan. Daarbij blijven Mijke Kuik (coördinator @homegroepen) en Cor Boon (vooral technisch ondersteuner van het team) trouw op hun post.

We hopen en bidden dat de verbondenheid met elkaar en met Christus, mede door hun inzet in Fonteinwerk, diep ervaren mag worden en we samen een open, welkome gemeenschap vormen.

Wil je contact met team Verbinding of iets doorgeven, mail naar: verbinding@fonteinwerk.nl of spreek een van de teamleden aan.

Bekijk hier alle nieuwsberichten of ga terug naar de vorige pagina.

U gebruikt een verouderde browser!

Werk uw huidige browser bij naar de laatste versie. Update mijn browser nu

×