Stuurgroep Fonteinwerk weer compleet

Maandagavond 19 februari hadden we als Stuurgroep Fonteinwerk een feestelijke avond. Onze nieuwe Fonteinpredikant Sjaak Biewenga sloot voor het eerst aan bij ons maandelijkse overleg. Tegelijkertijd maakte ook Bart ter Veen zijn debuut in de Stuurgroep.
We begonnen de avond met een gezamenlijke maaltijd om elkaar beter te leren kennen. Na een opening over Petrus 5:1-11, was het ‘business as usual’.

Als Stuurgroep zijn we dankbaar voor de nieuwe dynamiek die Sjaak en Bart inbrengen. We willen vragen om jullie gebed voor een vruchtbare samenwerking, maar ook voor alle zaken waar we als Fonteinwerk nu mee bezig zijn. Denk hierbij aan de zoektocht naar nieuwe vrijwilligers voor de teams, de herstructurering van de PGH, het implementeren van de ‘drie verlangens’ en het uitbreiden van onze missionaire activiteiten.

Mocht je vragen, opmerkingen of suggesties hebben, laat het ons dan weten. Spreek ons aan of stuur een mail naar secretaris@fonteinwerk.nl

Hartelijke groet,
Stuurgroep Fonteinwerk

(Op de foto van links naar rechts: Anne Vahl, Antonio Berrenchina, Bart ter Veen, Henk Verschuuren, Martijn Stuiver, Sjaak Biewenga en Job Burger)

Bekijk hier alle nieuwsberichten of ga terug naar de vorige pagina.

U gebruikt een verouderde browser!

Werk uw huidige browser bij naar de laatste versie. Update mijn browser nu

×