Startzondag 9 september – Een goed gesprek

Op 9 september 2018 hopen wij elkaar te begroeten op het terrein van AV Athlos aan de Strokelweg, om het symbolische startschot te geven voor de kerkelijke activiteiten van het nieuwe seizoen van de PGH. Een startzondag met als thema: “Een Goed Gesprek”.

Vanaf 09.45 uur staat de koffie, thee en fris klaar. Op dat moment zal mogelijk nog de laatste hand worden gelegd aan het inrichten van de stands voor de info- en kijkmarkt direct na de openlucht dienst. Voorganger ds. Henk Jansen leest uit Marcus 8 en zal een link leggen om met elkaar in gesprek te gaan. “Wat voor beeld heb je van elkaar en wat raakt je in het beeld dat je van Jezus hebt?”  De dienst begint om 10.30 uur.
Heb je geen zin om met stoelen te sjouwen, huur dan ter plekke voor € 2 euro een stoel. (Inkomsten bestemd voor alle onkosten)  De openlucht dienst is bij velen zeer populair en aansprekend. Aantrekkelijk door de omgeving, de laagdrempeligheid, het decor, de verrassende elementen, de muziek en de liederen die er gezongen worden. Neem voor deze dienst (weer) eens een familielid, een kennis of een vriend(in) mee voor een (hernieuwde) kennismaking met de vele facetten van de kerkelijke gemeenschap. Vanuit de bekende oplegger zal de dienst muzikaal begeleid worden door de band I4U, o.l.v. Manon Companjen, met technische ondersteuning van het team van Cees Groeneveld. Het zal een dienst worden, waarover nog lang gesproken gaat worden. Voor de allerkleinsten is er wederom een kindercrèche, – opvang geregeld.

Na deze dienst (11.45 uur) is er heel veel ruimte voor ontmoeting en ontspanning. Terwijl je kunt genieten van koffie, fris of iets anders, zal om ongeveer 12.00 uur de Jeugdharmonie uit Harderwijk van zich laten horen. Jong talent die het fantastisch vindt om hun skills ten gehore te brengen. TOP dat jullie er weer zijn. Tevens presenteren diverse werkgroepen en commissies weer wat zij komend jaar voor je kunnen betekenen en waar je allemaal aan zou kunnen deelnemen. Ook Youth United is er weer met The BUZZ en verder is er vermaak voor de jongeren met diverse springkussen, spelletjes en wederom de Bungee Trampoline.

P  R  O  G  R  A  M  M  A
10.00 uur                 : KOFFIE / THEE
10.30 – 11.45 uur    : OPENLUCHT DIENST
11.45 – 12.30 uur    : JEUGDHARMONIE
11.45 – 14.00 uur    : KIJK- EN INFOMARKT
13.00 – 13.45 uur    : Kindertheater b.j. BRILLEKIP
Met :  “Best Friend For Effe(r)” (voor kinderen 3-12 jaar met ouders)
14.00 – 15.00 uur    : De VUILNISMANNEN
“Trommelen op rommel”
11.45 – 16.00 uur     : doorlopend kinderspelen
– springkussen
– Bungee Trampoline
– The BUZZ
– hapjes en drankjes

Bekijk hier alle nieuwsberichten of ga terug naar de vorige pagina.

U gebruikt een verouderde browser!

Werk uw huidige browser bij naar de laatste versie. Update mijn browser nu

×