Startzondag 10 september – Oog voor jou

De Startzondag Commissie van de Protestantse Gemeente Harderwijk (PGH) is er weer in geslaagd een bijzonder aantrekkelijk programma in elkaar te zetten, met als thema “Oog voor jou!“
Zondag 10 september hopen we elkaar te ontmoeten in het Plantagepark.

Hier het programma:
09:45 – 10:30 uur: Ontvangst met koffie / thee / fris
10:30 – 11:30 uur: Openlucht kerkdienst mmv Embrace, voorganger Marissa van Meijl-Buitink
12:00 uur: Optreden Jeugdharmonie Harderwijk

12:00 – 15:00 uur:
 Ontmoeting op het bijzonder mooi aangeklede Plantagepark (nieuw)
 Diverse (ludieke) spelletjes voor jong en oud (maak een team van 4 personen)
 Springkussens en “Herman de (Rodeo)Stier” is aanwezig
 Maak kennis met het werk van Youth United op hun chill locatie
 Kijk- en Informatie markt omtrent de diversiteit aan activiteiten binnen de kerk
 Doorlopende horecastraat met hapjes en drankjes, waaronder vega.

Dit jaar bewust geen slotact. Het thema “Oog voor jou” geeft ruimte voor ontmoeting. Niet alleen voor de mensen die wij al zo goed kennen, maar juist misschien wel diegenen die wij al zo lang missen. Marissa zal naar aanleiding van het thema stilstaan bij de woorden die de Heer tegen Samuel zei: (1 Samuel) “Ga niet af op het voorkomen en zijn postuur. Het gaat er niet om wat de mens ziet. De mens kijkt naar het uiterlijk, maar de Heer kijkt naar het hart”.
Prachtige woorden van zeer zeker ook herkenning.

Er is dit jaar ook geen crèche of kinderoppas. Kom zoveel mogelijk op de fiets. Er zijn stoelen aanwezig, maar niet voor iedereen, dus neem zo mogelijk een eigen stoel mee. We werken weer met consumptiebonnen en je kunt contant of met pin betalen. Daarnaast heeft de organisatie uitvoerig met de gemeente overleg gevoerd over het gebruik van plastic en de afvalstromen. We komen met een passende oplossing en je krijgt op de Startzondag verder tekst en uitleg.

Mocht je nog willen en kunnen helpen, graag zelfs. Zie hiervoor www.startzondagharderwijk.nl of vrijwilliger@startzondagharderwijk.nl.

Tot slot… “Oog voor jou”. De medewerkers van de Voedselbank Harderwijk hebben, door hun hart gedreven, oog voor die ander. Wij zouden het ontzettend waarderen als je één of meerdere van onderstaande producten zou kunnen meenemen naar het terrein. Er staan bakken klaar.
Pak houdbare melk / (Suikervrije) limonade siroop 0% suiker / blik groenten / verpakte kaas aan een stuk 300 of 500 gram / verpakte kaas plakken 200-250 gram / pak thee (Engelse-zwarte ontbijtthee, groot of klein) / pak cup a soup (tomaten, kippen, Franse uien of groente) / fles bak en braad / blik fruitcocktail (klein / pak beschuit.

Hartelijk dank en wij zien je graag op 10 september. Je bent van harte welkom!

De Startzondag Commissie.

Bekijk hier alle nieuwsberichten of ga terug naar de vorige pagina.

U gebruikt een verouderde browser!

Werk uw huidige browser bij naar de laatste versie. Update mijn browser nu

×