Startweekend 11-13 september

Startweekend 2015 –thema: Goede buren

In het weekend van 11-13 september wordt het startweekend 2015 gehouden. Het thema dit jaar is: goede buren.


Vrijdag 11 september
Op vrijdagavond 11 september beginnen we met een mooi en indrukwekkend onderdeel: het meezing- en luisterconcert in ‘De Regenboog’ te Drielanden. Manon Veldman heeft samen met haar band een heel mooi project ontwikkeld genaamd: Achter de horizon ligt een geheim. Een prachtige muzikale ontdekkingstocht voor oog en oor. Zang, film en verhaal komen samen in dit avondvullend programma waarin verhalen uit de bijbel centraal staan. Het startweekend is gekozen om met dit mooie project van start te gaan en we zijn trots dat we Manon en haar band mogen ontvangen. Kijk voor meer informatie over dit project op: www.achterdehorizonligteengeheim.nl

Het programma op vrijdagavond 11 september begint om 20.00 uur in De Regenboog. Om 19.30 uur gaan de deuren open en de toegang is gratis. Er is een pauze en de avond is rond 22.00 uur afgelopen. Een collecte wordt gehouden voor de onkosten en voor-, tussen- en na het concert kunt u door middel van consumptiebonnen drankjes kopen. Komt allen!!!

Zondag 13 september
Ook dit jaar willen we weer een mooie openluchtdienst met elkaar houden op het Athlosterrein aan de Strokel in Harderwijk. Voorafgaand aan de dienst staat de koffie klaar.  Om 10.30 uur start de openluchtdienst met als voorganger Gertie van Dijk m.m.v. Petra Kiks. De muzikale begeleiding zal verzorgd worden door Pick up Together o.l.v. Reinier van Hoek. Neemt u weer uw klapstoeltje mee? Ook kunt u een stoel a €2,- reserveren voor de dienst via startweekend@pgharderwijk.nl of de button aanklikken op www.pgharderwijk.nl.

Na de dienst zal er weer een uitgebreid middagprogramma zijn met springkussens en spelen voor de kids, een theaterprogramma van Remko Steenbergen en ook zal The Buzz weer aanwezig zijn met paintball / panna kooi en ruimte voor discussie.

Daarnaast is er natuurlijk ook tijd om weer gezellig bij te praten met elkaar na de vakantie onder het genot van een drankje en heerlijke versnaperingen zoals patat, snacks, pannenkoeken en hotdogs. Ook is er de mogelijkheid dit jaar om lekker als ‘goede buren’ met elkaar te barbecueën.

Ook zal er weer een infomarkt markt midden op het terrein staan waar werkgroepen, commissies en goede doelen zich kunnen presenteren. Wilt u ook een kraampje? Mail dan naar startweekend@pgharderwijk.nl

We hopen weer op een grote opkomst zodat we met elkaar de startzondag kunnen vieren!

Voor het reserveren van een stoel, een marktkraam of andere vragen kunt u mailen naar startweekend@pgharderwijk.nl.

De startweekendcommissie

 

Startweekend

Bekijk hier alle nieuwsberichten of ga terug naar de vorige pagina.

U gebruikt een verouderde browser!

Werk uw huidige browser bij naar de laatste versie. Update mijn browser nu

×