Start van het nieuwe seizoen

We zien uit naar een nieuw kerkelijk seizoen en wat God in ons leven en in de gemeenschap wil gaan doen. En we zien er ook naar uit elkaar te ontmoeten en het geloof te delen. De volgende mooie en bijzondere mogelijkheden zijn er:

11x de
        leukste lente-uitjes voor jou en je kleuter - Bobo

1. Zondag 28 augustus ontmoeting in de tuin(en); Tuinfontein. We willen het nieuwe seizoen weer aftrappen met een ontmoeting in kleinere kring; een Tuinfontein. Een ontmoeting met een kleinere groep in een tuin van een Fonteiner, voor iedereen die elkaar en het Fonteinwerk op een ontspannen en laagdrempelige manier wil ontmoeten. Hierbij delen we wat er speelt, bidden en zingen we samen, en praten we wat door over een inhoudelijk onderwerp. En we genieten van elkaar, de tuin, wat lekkers en Gods aanwezigheid. Kom je ook?

2. Fonteinevent, kampeerweekend van 2,3 en 4 september te Uddel. Een tof weekend samen met jou met gezelligheid, cabaret, jeugdactiviteiten, BBQ, een deinst en vooral veel ontmoeting. Meer informatie en je opgeven kan hier: https://fonteinwerk.nl/fonteinevent-2022/

3. Zondag 4 september Fonteindienst te Uddel op camping Meerveld om 10.30 uur. Als je niet het hele weekend kan, ben je ook delen welkom of alleen bij de dienst met voorganger Frans van Velzen en een leuke band.

4. Zondag 11 september 10.30 uur dienst Startzondag 2022 in het Plantagepark in Harderwijk. Mooie jaarlijkse traditie met voor ieder wat wils. Meer info hier: https://www.startzondagharderwijk.nl/

5. Zondag 18 september 11.30 uur weer een Fonteindienst met Annemarie Hubers in de Plantagekerk.

Bekijk hier alle nieuwsberichten of ga terug naar de vorige pagina.

U gebruikt een verouderde browser!

Werk uw huidige browser bij naar de laatste versie. Update mijn browser nu

×