Start Fonteinpredikant Sjaak Biewenga

Met een warm gevoel kijk ik terug op de startdienst als Fonteinpredikant van afgelopen zondag. Ik heb genoten van de dienst en van alle ontmoetingen er omheen. Het was mooi om zo samen deze start te markeren.

De komende tijd richt ik me in de eerste plaats op het ‘thuisraken’ in het Fonteinwerk en in Harderwijk. Dit doe ik bijvoorbeeld door kennis te gaan maken met Team Verbinding, te luisteren naar wat er allemaal bij Growing Young gebeurt, en door verschillende collega’s uit Harderwijk te ontmoeten.

Daarnaast zal ik aan de slag gaan met het jaarthema voor komend seizoen en ga ik de komende twee maanden wat extra Fonteindiensten leiden. Om op die manier voor jullie allemaal wat vertrouwder te worden en rondom de diensten elkaar te kunnen ontmoeten. Ik ga daarom zelf voor op: 31 maart, 14 april, 5 mei en 19 mei. Na de zomervakantie zal het ritme van voorgaan gemiddeld 1 keer per maand worden.

Op de woensdagen zal ik vaak vanuit Harderwijk werken. Ik heb een werkplek in de pastorie naast de Plantagekerk. Ik zal dan ook proberen zoveel mogelijk mijn afspraken op de woensdag in te plannen. Daarnaast zal ik op maandagavond vaak in Harderwijk zijn voor vergaderingen van de Stuurgroep en met de voorbereidingsteams van de diensten.

Als je me ergens voor nodig hebt of je hebt een vraag: spreek me gerust aan rond een van de diensten of neem contact op. Ik ben bereikbaar via:
WhatsApp/telefoon: 06-28143604
Mail: sjaakbiewenga@hotmail.com

Sjaak Biewenga

Bekijk hier alle nieuwsberichten of ga terug naar de vorige pagina.

U gebruikt een verouderde browser!

Werk uw huidige browser bij naar de laatste versie. Update mijn browser nu

×