Solovoorstelling Manon Companjen in Catharinakapel

Manon Companjen komt met haar avondvullende theatervoorstelling ‘Alles is van mij’ naar de Catharinakapel in Harderwijk. In eigen Nederlandstalige kleinkunstliedjes vertelt ze haar persoonlijke verhaal over geloof en hoop, verpakt in humor en verbinding. De voorstellingen zijn op 2, 8, 20 en 22 maart.

Begeleid door Bas Gankema op piano en Riny Douma op percussie zingt Manon eigen liedjes over leven en doorleven. Over het omgaan met tegenslag en het omarmen van de shit in het leven. En over persoonlijke ontwikkeling en zelfacceptatie. “Alles wat en wie ik ben, komt tot leven. Daarmee wil ik anderen inspireren voor hun eigen leven.”

Anders denken, anders doen
“In de eerste helft van mijn leven dacht en keek ik op een bepaalde manier”, vertelt Manon. “Te lang brandde er alleen een waakvlammetje. In 2019 ontstond vanuit leegte en ruimte het verlangen om volop te leven en te bruisen. Het was tijd om uit mijn comfortzone te gaan: solo, on tour met eigen liedjes en een eigen verhaal. Tijd om anders te kijken en anders te doen. Hoe dan? Door de shit van 50 jaar leven te omarmen, om daarna los te laten.”

Over Manon
Manon Companjen is al van kinds af aan bezig met muziek. Een uit de hand gelopen hobby leidde tot een eigen band: I4U-music. Ook werkte ze mee aan diverse evenementen en geeft ze workshops. In 2017 en 2019 bracht ze haar eigen muzikale voorstelling ‘Achter de horizon ligt een Geheim’, over het geheim van ons bestaan. ‘Alles is van mij’ is haar eerste solovoorstelling.

De voorstelling ‘Alles is van mij’ is in de Catharinakapel, Kloosterplein 1 in Harderwijk. Aanvang: 20.00 uur. Duur: circa 1,5 uur. Kaarten zijn te koop op www.catharinakapel.nl (onder ‘Voorstellingen’). Prijs: 22,50 euro. Meer info ook op www.i4u-music.nl/alles-is-van-mij

Bekijk hier alle nieuwsberichten of ga terug naar de vorige pagina.

U gebruikt een verouderde browser!

Werk uw huidige browser bij naar de laatste versie. Update mijn browser nu

×