Secret Sister – Uitnodiging

Hai mooie vrouw! Zoals al eerder aangekondigd gaan we vanuit het VrouwenEvent Fonteinwerk een heel bijzondere actie organiseren. Hieronder vind je alle info. Hoe meer vrouwen meedoen hoe leuker de actie  zal zijn. Dus aarzel niet en geef je op!

Uitnodiging en uitleg

Waar vrouwen er voor elkaar zijn, gebeurt iets moois en is Gods licht en liefde zichtbaar. Wij verlangen daarnaar en daarom organiseren wij vanuit Fonteinwerk een Secret Sister actie. Doe je mee?

Tijdens deze Secret Sister actie, die gehouden wordt van 23 januari tot 12 april 2024 worden vrouwen, zonder dat zij dat van elkaar weten, aan elkaar gekoppeld. Tijdens deze actieperiode zijn zij er anoniem voor elkaar; met een attentie, gebed, een bemoediging of een lichtpuntje.

Elke vrouw ís een Secret Sister en elke vrouw hééft een Secret Sister; zo komt in onze stad een beweging van licht en verbinding op gang! Met als ultieme afsluiter een gezellige ‘reveal party’ met heel veel tijd voor ontmoeting én diepgang rond een open Bijbel.

Zo werkt de Secret Sister actie:

  • Wil je meedoen? Tof! Vul nu het kennismakingsformulier in. Geef je op door een mail te sturen naar: vrouwenmeetingsfw@gmail.com Je ontvangt dan als antwoord het kennismakingsformulier die we graag vóór 20 januari weer retour zien. Vervolgens koppelen wij iedereen aan elkaar en krijg jij persoonlijk bericht aan wie jij gekoppeld bent.
  • Per mail ontvang je de naam van de vrouw voor wie jij een Secret Sister mag zijn en haar kennismakingsformulier. De informatie op dit formulier helpt jou om op een passende manier mee te leven / invulling te geven aan jouw rol als Secret Sister voor haar. Let op: het formulier bevat persoonlijke informatie die alleen voor jou en deze actie bedoeld zijn. Ga hier integer mee om.
  • Tijdens de actieperiode is het mooi als jij jouw Secret Sister wilt opdragen in jouw persoonlijk gebed. Wellicht heeft zij op haar kennismakingsformulier geschreven waarvoor ze graag gebed wil. Neem dat mee of bid iets anders voor haar.
  • Tijdens de actieperiode is het de bedoeling dat je minimaal 1 keer per maand jouw Secret Sister bemoedigt met een berichtje of een kaartje. Dat doe je zonder je identiteit prijs te geven. Maak voor jouw bemoediging gebruik van het Secret Sister kennismakingsformulier.
  • Stuur tijdens de actieperiode minimaal 2x een kleine attentie (ter waarde van maximaal 2 tot 5 euro). Zelfgemaakte items mogen uiteraard ook, maar houd het bedrag echt laag. Het gaat vooral om het gebaar.
  • Ken je nog vrouwen in je omgeving die graag mee zouden willen doen? Ze zijn van harte welkom!

Blok alvast je agenda voor de reveal party, want daar wil je bij zijn! De reveal party staat gepland op vrijdag 12april 2024. Je krijgt hiervoor nog een uitnodiging.

Heb je nog vragen mail  ons dan even. We hopen dat je mee gaat doen.

Groetjes Hanneke(2x), Mariët en Jolanda (2x)

Bekijk hier alle nieuwsberichten of ga terug naar de vorige pagina.

U gebruikt een verouderde browser!

Werk uw huidige browser bij naar de laatste versie. Update mijn browser nu

×