Scherm delen

Team Verbinding is weer online bij elkaar geweest. We blijven zoeken naar echte verbinding met elkaar, ook als we fysiek afstand moeten houden. De Fonteinradar blijft draaien.

Elke zondag kun je nu via een telefoonnummer in beeld bij de diensten vragen om gebed en verbondenheid met het ministry team. Wat kan er nog meer? Bel, app of mail als je behoefte hebt aan contact. Echt niet alleen als je er helemaal doorheen zit. Bijvoorbeeld met Henk, de Fonteinpredikant: 06-1804 0814.

De heilige Geest kan ook heel goed online werken, maar er gaat niets boven echte ontmoeting. Een tip die we kregen en graag doorgeven: ‘Scherm delen’! Er zijn mensen die het lastig vinden om alleen thuis voor hun beeldscherm de online diensten te volgen. Een paar van hen hebben elkaar eerder al gevonden. Ze spreken op zondagmorgen af om samen naar de dienst te kijken/luisteren/mee te doen. Je kunt er dan samen koffie bij drinken en delen wat je raakt of wat het bij je losmaakt. Dit is echt niet alleen voor wie alleen zijn. Je kunt ook met twee gezinnen samen komen. Mogelijk kunnen ook kinderen en jongeren dan elkaar ontmoeten.

We wensen jullie van harte de nabijheid van onze God èn van elkaar toe in deze afstandelijke tijden!

Bekijk hier alle nieuwsberichten of ga terug naar de vorige pagina.

U gebruikt een verouderde browser!

Werk uw huidige browser bij naar de laatste versie. Update mijn browser nu

×