Save the date: 12 april Reveal Party

De Secret Sister actie is volop aan de gang. De 55 vrouwen die meedoen ontvangen van hun Secret Sister regelmatig een bericht en soms een klein cadeautje.
Zelf doe ik ook mee en het is ontzettend leuk maar ook ontroerend om post te ontvangen. Je weet niet wie het is, maar er is iemand die aan jou denkt, voor je bidt en soms, precies het juiste berichtje op de juiste tijd stuurt.
Zo houd ik heel erg van haken, dat stond ook in mijn profiel. Ik kreeg via de post een bolletje wol en een prachtig gedichtje over hoe ik een gesponnen draad ben, verbonden en verwikkeld met die van God. Mijn Secret Sister heeft dus echt de moeite genomen om iets te sturen dat heel erg bij mij past. Dat is toch prachtig.

Op 12 april bij de Reveal Party kom je erachter wie jouw Secret Sister is en ook ontdekt degene voor wie jij een Secret Sister was wie jij  bent. Ik kijk er al naar uit.

De avond is in de Plantagekerk en begint om half acht. Miranda Wildebret komt spreken en neemt ons mee in het verhaal van Deborah uit de Bijbel.
Daarnaast is voldoende ruimte en gelegenheid om elkaar te ontmoeten en dus te ontdekken wie jouw Secret Sister is.

Dus wees erbij!!!

Namens het VrouwenEvent
Jolanda van Steinvoorn

Bekijk hier alle nieuwsberichten of ga terug naar de vorige pagina.

U gebruikt een verouderde browser!

Werk uw huidige browser bij naar de laatste versie. Update mijn browser nu

×