Samenloop voor Hoop

Jeanette Kuiper, één van onze Fonteindienstbezoekers, attendeerde ons op de volgende actie. Iets voor jou? Schrijf je dan nu in! www.samenloopvoorhoop.nl/harderwijk

 

Samenloop voor Hoop

Met een groep ekwf_logosamenloop_rgb_harderwijknthousiaste vrijwilligers organiseren wij SamenLoop voor Hoop Harderwijk.

De Samenloop voor Hoop vindt op 5 en 6 september plaats op de stille wei/ijsbaan (nabij strandboulevard west). Op 5 september om 17:00 uur zullen de teams van start gaan met hun 24 uurs wandelestafette.

Gedurende 24 uur zullen we geld ophalen voor kankeronderzoek. Het KWF zal een deel van de opbrengst geven aan inloophuis de Tuinkamer in Harderwijk.

 

Inschrijven
Al 26 teams hebben zich opgegeven om deel te nemen aan de Samenloop voor Hoop Harderwijk. Wie ook deel wil nemen aan de SamenLoop voor Hoop kan zich nu aanmelden. Dus heb je goede herinneringen aan een eerdere SamenLoop? Of wil je je goede voornemens deze keer écht omzetten in daden? Meld je dan nu aan. Voor de 1e inschrijving hoeft u alleen een teamnaam + teamcaptain door te geven.

Teambijeenkomsten
Voor deelnemende teams en geïnteresseerden worden teambijeenkomsten georganiseerd. Deze worden gehouden bij MFC de Bogen, Triasplein 11 te Harderwijk op 25 augustus om 19:30

Vrijwilligers
Om de Samenloop voor Hoop Harderwijk te organiseren zijn veel vrijwilligers nodig. We zijn nu op zoek naar mensen die willen helpen bij de organisatie van dit fantastische evenement. Dus wil je bijvoorbeeld helpen bij de op/afbouw of bij het klaarmaken van de kaarsenzakken schrijf je nu hiervoor in!

Voor meer informatie kijk op www.samenloopvoorhoop.nl/harderwijk

Bekijk hier alle nieuwsberichten of ga terug naar de vorige pagina.

U gebruikt een verouderde browser!

Werk uw huidige browser bij naar de laatste versie. Update mijn browser nu

×