Prachtige start cursus BASICS

Het was al een lang gekoesterde wens voor veel deelnemers: samen met anderen nadenken over hun geloof en een betere basis krijgen. Er leven veel vragen zoals: ik geloof vooral met mijn gevoel, maar ik wil graag dat het ook onderbouwd is; daarom doe ik mee aan deze cursus. Of ik geloof, maar ik wil graag weten wanneer dat goed genoeg is? Op 10 januari j.l. kende de cursus BASICS met maar liefst 12 deelnemers in KC de Regenboog een prachtige start; er is veel om te ontdekken.

Het Fonteinwerk nam het initiatief voor deze cursus over de basis van ons christelijk geloof, die open staat voor ieder binnen de PGH en belangstellenden. Omdat we signalen ontvingen dat velen, jongeren en ouderen, daar behoefte aan hebben. Er zijn 4 modules; de eerste over Wie is God, Jezus en de Heilige Geest? In de volgende modules gaat het over de Bijbel, over wat is mijn identiteit in Gods licht? En over de uitdaging leerling van Jezus te zijn in de wereld waarin we leven.

Aan het eind is er de mogelijkheid om je geloof te belijden (belijdenis) in een Fonteindienst of in je eigen wijk. De cursus wordt gegeven door een team onder leiding van Fontein-coach ds. Gerhard Heeringa. In het najaar, zo is het plan, gaat een volgende serie van start. Contact: ouderling verbinding Fonteinwerk Herman Hulleman, E-mail: verbinding@fonteinwerk.nl of tel. 0341 – 42 61 33.

Bekijk hier alle nieuwsberichten of ga terug naar de vorige pagina.

U gebruikt een verouderde browser!

Werk uw huidige browser bij naar de laatste versie. Update mijn browser nu

×