Pinksterviering 28 mei 11.00 uur

Wij willen je van harte uitnodigen voor onze Pinksterviering op zondag 28 mei om 11.00 uur (let op: een half uur eerder dan gebruikelijk bij de Fonteindienst) aan de Oostermheenweg 9 te Hierden. Het belooft een inspirerende en feestelijke bijeenkomst te worden, waarbij we samen willen komen om de betekenis van Pinksteren te vieren.

Tijdens deze viering zullen we gezamenlijk een bijbellezing hebben die ons zal helpen de rijke symboliek en de boodschap van Pinksteren te begrijpen.
Daarnaast zullen we ook enkele liederen zingen om onze vreugde en dankbaarheid tot uiting te brengen.
Na de korte viering nodigen we je uit voor een gezellig samenzijn, waar we de gelegenheid hebben om elkaar beter te leren kennen en met elkaar in gesprek te gaan. Er zal koffie en thee zijn. We vragen jullie om zelf wat lekkers zoals cake, taart of sap/frisdrank mee te nemen zodat we in een ontspannen sfeer van elkaars gezelschap kunnen genieten.

We hopen dat je aanwezig kunt zijn om samen met ons dit speciale Pinksterfeest te vieren. Voel je vrij om vrienden, familie en andere geïnteresseerden mee te nemen. Iedereen is van harte welkom!

Datum: Zondag 28 mei
Tijd: 11.00 uur
Locatie: Oostermheenweg 9 Hierden (bij Rico en Lena Stouwdam in de tuin).
Als je lekker wilt zitten, neem dan een eigen (klap)stoel mee of een kleedje.

We kijken ernaar uit om jou op deze bijzondere dag te verwelkomen en samen te genieten van een betekenisvolle Pinksterviering.

Namens het voorbereidingsteam,
Jeannette, Kevin, Bernice, Rico, Lena en Anne

Bekijk hier alle nieuwsberichten of ga terug naar de vorige pagina.

U gebruikt een verouderde browser!

Werk uw huidige browser bij naar de laatste versie. Update mijn browser nu

×