PGH start project “Muziek in de kerk”

Binnen Fonteinwerk leeft al heel lang de wens om een ‘eigen’ band te gaan formeren met muzikanten uit onze Fontein achterban. En ook binnen de wijken Plantagekerk en Regenboog is er behoefte aan een impuls om het muzikale kwaliteitsniveau te verbeteren. Hoewel we drie verschillende wijken zijn, elk met onze eigen (muzikale) identiteit, beschouwen we allemaal muziek en zang als een belangrijk onderdeel van de dienst.

Het afgelopen jaar is achter de schermen hard gewerkt aan de voorbereiding van het project “Muziek in de kerk”. Met dit project willen we graag PGH-breed investeren in muziek en zang omdat we geloven dat dit plezier geeft en de betrokkenheid vergroot. En wij geloven dat muziek in belangrijke mate bijdraagt aan gemeenteopbouw.

Dit wijkoverstijgende project wordt uitgevoerd door de werkgroep “Muziek in de kerk” bestaande uit Ada Brouwer, Elles Stoffer, Anita Oosterloo, Jo-Anne Taylor en Antonio Berrenchina. En we zijn enorm blij dat Jogchum Zijlstra (de gitarist van praiseband Ivy) als muzikaal projectbegeleider is ‘aangehaakt’ om ons te helpen de kwaliteit van de muziek in onze kerk naar een hoger niveau te brengen.

Tijdens de Startzondag werd Jogchum door Alex Vinke geïntroduceerd als aankomend bouwer bij de PG Harderwijk; als muziekcoach komt hij binnenkort in dienst. Daarbij werd Jogchum verwelkomd met een mooie bos bloemen.

Op zijn Facebookpagina schreef hij zelf daarover: “Afgelopen zondag de bos bloemen bij de openluchtdienst van PGHarderwijk ontvangen! Komende tijd ga ik als muziekprojectbegeleider (muziekwappie) aan de slag, oftewel; bands coachen, training/workshops organiseren, anderszins muziekgerelateerde activiteiten opzetten! ZEER VEEL ZIN IN! #pgharderwijk#Fonteinwerk#ProtestantseWijkgemeenteDeRegenboog

Wij wensen Jogchum heel veel succes en plezier met deze mooie klus!

Bekijk hier alle nieuwsberichten of ga terug naar de vorige pagina.

U gebruikt een verouderde browser!

Werk uw huidige browser bij naar de laatste versie. Update mijn browser nu

×