Passion Harderwijk – een moment van bezinning!

Ken jij The Passion? Heb je de wandeling met het kruis op TV wel eens gezien? Dit jaar gaan we dat ook zoiets in Harderwijk doen!
Op donderdag 7 april is het Kruis van de Passion in Harderwijk en is er in de avond een Concert van een bekende van ons; Marieke Sleurink.
Dit event bestaat uit 3 deelactiviteiten: een passion wake, wandeling en concert.

Een mooi event over bezinning, het delen van zorgen en dankbaarheid, terugkijken op de jaren Corona, bezorgdheid uiten over Oekraïne, persoonlijk leed en pijn vertalen naar een gebed, stilstaan met elkaar bij de lijdenstijd, …. Verschillende activiteiten om hier uiting aan te kunnen geven. Doe je mee?

Ook een mooi event om juist ook iemand mee te nemen die veel heeft meegemaakt of die dit ook altijd mooi vindt. Door en voor Fonteinwerk en met meerdere gemeenten uit Harderwijk voor Harderwijk.

Meer over opgeven, mee doen en inhoud vind je hier:
https://www.geloveninharderwijk.nl/passionharderwijk/

Om het allemaal mogelijk te maken zijn we (verschillende kerken in Harderwijk) op zoek naar mensen die willen helpen. Lijkt het je leuk om deel uit te maken van deze dag, deze activiteiten, geef je dan op. Je kunt je opgeven via passionharderwijk.nl
Daar is ook een overzicht van de taken waarvoor we vrijwilligers zoeken. Geef je op en doe mee!

Wil je meer weten, neem dan contact op met Marjolijn Sijtsma, tel. 06- 44 20 87 22 of e-mail myi.sijtsma@gmail.com

 

Bekijk hier alle nieuwsberichten of ga terug naar de vorige pagina.

U gebruikt een verouderde browser!

Werk uw huidige browser bij naar de laatste versie. Update mijn browser nu

×