Paaszang aan de haven 21 april

Op zondagmiddag 21 april, eerste Paasdag, zal er weer een feestelijke Paaszang plaatsvinden aan de haven, georganiseerd door de gezamenlijke kerken van Harderwijk. Het gospelduo Efron & Iris Nitrauw zal de samenzang begeleiden. De liederen zullen de meest bekende paasliederen zijn. Gerrit de Haan zal een korte overdenking houden
Zoals bij een eerdere paasviering iemand zei “Pasen is het feest van de opstanding van Jezus uit de dood en het hart van het Christelijk geloof. Dat Jezus opstond betekent dat zijn sterven aan het kruis voor ons werkelijk “volbracht” is. Hij leeft vandaag en wij kunnendaardoor leven met Hem. Door alle eeuwen heen hebben christenen deze waarheid beleden en gevierd.”

Iedereen is van harte welkom om dit Paasevenement mee te maken en mee te zingen. De afgelopen jaren mochten we steeds zo’n 500 bezoekers verwelkomen en bij mooi weer zelfs meer. De viering wordt afgesloten met een zegen door de gezamenlijke predikanten en voorgangers.

Het evenement zal plaats vinden op 21 april van 14.30 uur tot 15.30 uur aan de haven naast de molen op de oude scheepshelling “Veluvia”. U kunt in de buurt parkeren, maar we raden u aan om met de fiets te komen.
Voor meer info tel. Stg ECHO. Tel 0341- 419207, info@stichtingecho.nl of www.GeloveninHarderwijk.nl

Bekijk hier alle nieuwsberichten of ga terug naar de vorige pagina.

U gebruikt een verouderde browser!

Werk uw huidige browser bij naar de laatste versie. Update mijn browser nu

×