PaasChallenge 16 april

Zaterdagavond spelen we vanaf 18.00 uur de PaasChallenge, een actief spel waarin we ontdekken wat Pasen voor ons betekent.
De historische setting van de PaasChallenge ‘Alles komt goed?!’ is de aanwezige macht van Rome met het geweld, vrede door het zwaard (Pax Romana) en uitputtende belasting.

En dan is er opeens een profeet die aankondigt dat het Koninkrijk van God dichtbij is gekomen. Hij gaat een nieuwe wereld scheppen met nieuwe mensen. De volgelingen van deze profeet willen best leven in dat nieuwe rijk van God, maar worstelen met hun eigen duistere zijden: geweld, twijfel, obsessie, hebzucht en exclusiviteit. Overwint God ook de donkere kanten in hun leven?

In het spel is de deelnemer een volgeling van Jezus met een bepaald verlangen naar heelheid, maar ook met schaduwzijden. Hij/zij kan ook leren om te worden zoals Jezus.

Het kent twee spelprincipes:

  • Weerwolven van Wakkerdam. De deelnemers hebben geheime identiteiten en proberen die verborgen te houden voor elkaar.
  • Wie is de Mol? Eén van de deelnemers vervult de rol van Jezus. Net als in ‘Wie is de Mol?’

Durf jij het aan en zit je op de middelbare school? Geef je dan op bij mij (jeugdwerker@pgharderwijk.nl) en kom zaterdag 16 april samen met één van je ouders om 18.00 uur naar de Plantagekerk.
We starten met een gezamenlijke maaltijd en duiken dan het spel in. Jullie komen toch ook?

Groetjes Lisette

Bekijk hier alle nieuwsberichten of ga terug naar de vorige pagina.

U gebruikt een verouderde browser!

Werk uw huidige browser bij naar de laatste versie. Update mijn browser nu

×