Opstarten en vernieuwen

De komende tijd staan er weer allerlei activiteiten in de steigers, en enkele zijn net geweest. Er wordt hard gewerkt om de onderstaande activiteiten op te pakken en/of een vervolg te geven. Hou de website en de nieuwsbrief in de gaten, want binnenkort komt er meer informatie beschikbaar van de meeste thema’s.

  1. Inspiratieavonden: we zijn met inspiratieavonden gestart 12 januari jl. Met eten, geloofsgesprekken, extra inhoudelijke inspiratie met een spreker (Durk Muurling) en een moment om elkaar te informeren. Binnenkort volgt meer informatie over de resultaten van deze avond en wat daarmee gaat gebeuren.
  2. Vuilprikken met de buurt: We gaan weer aan de slag om onze omgeving mooier te maken. De eerstvolgende mogelijkheid is zaterdagochtend 25 februari. Meer informatie hierover in de nieuwsbrief.
  3. KampeerEvent: het voorbereidingsteam werkt aan een dagactiviteit ergens dit voorjaar, daarna misschien ook nog iets in het najaar, en dan weer kamperen in mei/juni 2024. Nog niet alles is zeker, maar de ideeën krijgen langzaam concretere invulling.
  4. Brainstormavond over Fonteinwerk & Missionaire gastvrijheid: deze wordt verwacht in februari 2023.
  5. Start gebedscursus: maart 2023 (zie 1 van de eerdere nieuwsberichten https://fonteinwerk.nl/nieuws/de-gebedscursus-gaat-weer-van-start/
  6. Fonteinwerk webpagina over inclusiviteit (alle kleuren en smaken) & getuigenissen: de pagina is nu online en wordt nog aangevuld met concrete verhalen van Fonteiners: https://fonteinwerk.nl/kerk-voor-iedereen/
  7. Gebedstelefoon voor gebedsteam om te bellen of te appen: deze is nu beschikbaar en hierover wordt binnenkort meer gedeeld.
  8. We zoeken ook weer naar manieren om wat langer na de dienst te lunchen en bij te praten. Binnenkort ook hier meer informatie over.

Heb je vragen of input? Of wil je graag meedoen en mee praten? Laat het even weten.

Namens de Stuurgroep, Martijn Stuiver (voorzitter@fonteinwerk.nl)

Bekijk hier alle nieuwsberichten of ga terug naar de vorige pagina.

U gebruikt een verouderde browser!

Werk uw huidige browser bij naar de laatste versie. Update mijn browser nu

×